Rohkema info nägemiseks:

PLUTUS DIGITAL GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 100; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PLUTUS DIGITAL GROUP kohta arvamuslugu!"

PLUTUS DIGITAL GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 100 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Plutus Digital Group OÜ on 26.11.2019 asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on digitaalse turunduse lahendused klientidele üle kogu maailma. Aitame kliente otsingumootoriturunduse, PPC haldamise, müügivihjete genereerimise, sotsiaalmeedia haldamise jms vallas.

Ettevõtte majandusaasta algab 01.01 ja lõppeb 31.12. Ettevõtte raamatupidamine on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi raamatupidamise seadusest ning Eesti finantsaruandluse standardist.

2023. aastal plaanib ettevõte jätkata tegutsemist samas ärivaldkonnas.

Kuna ettevõttel on investeeringud krüptovaluutasse, siis 2022. majandusaasta kahjumi peamine põhjus on krüptoturu langus.

PLUTUS DIGITAL GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.