Rohkema info nägemiseks:

ALLESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Allestonia OÜ spetsialiseerub metallist ja puidust treppide projekteerimisele, valmistamisele ja paigaldamisele, tuues kaasaegse elegantsi ja vastupidavuse klientide kodudesse ja ärihoonetesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus teie isiksus peegeldub igas detailis, ja trepp on üks nendest olulistest detailidest, mis lisavad teie kodule isikupära ja erilisust. Allstonia Oü on pühendunud sellele, et muuta teie kodu või ärihoone trepiprojekt tõeliselt eriliseks ja täpselt teie soovidele vastavaks. Meie pikaajaline kogemus ja ekspertiis treppide projekteerimisel ja paigaldamisel muudavad meid usaldusväärseks partneriks, kes aitab teil saavutada täiusliku trepi, mida olete alati unistanud.

Allstonia Oü spetsialiseerub erilahendustega treppide projekteerimisel ja paigaldamisel. Me usume, et trepp ei tohiks olla lihtsalt funktsionaalne konstruktsioon, vaid pigem kunstiteos, mis täiustab teie interjööri ja väljendab teie maitset. Meie kogenud meeskond töötab tihedalt teiega, et mõista teie visiooni ja luua trepp, mis vastab täpselt teie ootustele.

Allstonia Oü pakub mitmekülgseid materjale ja stiile, et kohandada trepp vastavalt teie vajadustele ja eelistustele. Kas soovite modernset metallist treppi, mis lisab teie kodule kaasaegse elegantsi, või soovite soe ja looduslik puidust trepp, mis loob hubase atmosfääri? Meil on teile lahendus olemas. Meie eksperdid aitavad teil valida sobiva materjali, viimistlusvõimalused ja stiilid, mis täiendavad teie ruumi.

Allstonia Oü pakub täielikku treppide terviklahendust alates mõõtmisest kuni paigalduseni. Te ei pea muretsema erinevate teenuste otsimise ja koordineerimise pärast, sest meie meeskond hoolitseb kogu protsessi eest. Meie kogenud spetsialistid viivad läbi täpseid mõõtmisi, projekteerivad trepi vastavalt teie soovidele ja paigaldavad selle hoolikalt ja professionaalselt.

Allstonia Oü on valmis muutma teie trepiunistused reaalsuseks. Võtke meiega ühendust ja jätke meie kogenud meeskonnale mure oma treppide projektiga. Leiame koos parima lahenduse, mis rahuldab teie vajadusi ja lisab teie kodule või ärihoonele unikaalse isikupära. Teie täiuslik trepp on vaid ühe telefonikõne kaugusel!

Allstonia Oü - Teie Partner Treppide Ehitamisel ja Kujundamisel.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ALLESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel V.

ALLESTONIA OÜ tegi minu kodu trepiprojektiga imelise töö. Nende professionaalsus ja tähelepanu detailidele tõid mu unistuste trepi ellu. Olen tulemusega väga rahul!

- Liina P.

Suurepärane kogemus! Nende meeskond oli äärmiselt sõbralik ja abivalmis ning suutis luua meile täpselt sellise puidust trepi, millest oleme alati unistanud.

- Andres K.

Metallist treppide kvaliteet ja viimistlus ületasid minu ootused. Nende eksperdid olid äärmiselt professionaalsed ja tähtaegadest kinnipidamine oli laitmatu. Soovitan neid kõigile treppide vajajatele!

ALLESTONIA OÜ tegevusaruanne 2022

AllEstonia OÜ on ettevõte, mis asutati 2019. aasta detsembris. Kuigi ettevõtte asutamine toimus detsembris, alustas AllEstonia OÜ oma tegevust alles järgmise aasta jaanuaris, mis andis neile aega ettevalmistusteks ja strateegia väljatöötamiseks. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on paigaldusteenus. Nad on spetsialiseerunud erinevatele paigaldustöödele, sealhulgas aknakatete paigaldus ja treppide paigaldus. Lisaks aknakatete ja treppide paigaldusele tegeleb AllEstonia OÜ ka klaaside paigaldusega ja kergrajatiste ehitusega. Need tegevused hõlmavad laia valikut teenuseid, mis võimaldavad

Dropdown

kõik artiklid

Millised on metallist treppide eelised?

Metallist trepid on viimasel ajal interjööri kujunduses järjest populaarsemaks muutunud, tänu nende kaasaegsele elegantsile ja vastupidavusele. Need trepid sobi
ssb.ee
Metallist trepid on viimasel ajal interjööri kujunduses järjest populaarsemaks muutunud, tänu nende kaasaegsele elegantsile ja vastupidavusele. Need trepid sobivad suurepäraselt nii kaasaegsetesse korteritesse kui ka traditsioonilistesse kodudesse, lisades ruumile unikaalse stiili ja funktsionaalsuse. Metallist trepid on tuntud oma vastupidavuse ja pikaealisuse poolest. Metall ei kahjustu niiskuse ega temperatuurimuutuste mõjul, mis muudab selle ideaalseks valikuks nii sise- kui välistreppidele. Te ei pea muretsema mädaniku, kahjustatud pindade või värvimuutuste pärast. Metallist treppidega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.