Rohkema info nägemiseks:

REIK VEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid veo- ja tõsteteenuseid, sealhulgas kraanaga kaubavedu, ehitustõsteteenused ning konteinervedu kogu Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänapäeva kiire tempoga ärimaailmas on efektiivsus ja usaldusväärsus võtmetähtsusega. Meie ettevõte pakub just neid kvaliteete, et toetada teie transpordivajadusi. Oleme spetsialiseerunud Volvoga veo- ja tõsteteenustele, mis aitavad teil lahendada nii väikesi kui ka suuri tõstetöid.

Üks meie peamisi eeliseid on 22 meetri pikkuse auto kraana kasutamine, mis võimaldab meil ulatuda kõrgustesse, kuhu teised ei ulatu. Lisaks suudame tõsta kuni 500 kg raskusi koormaid, mis teeb meist ideaalse partneri erinevate kaupade transportimisel. Meie kogenud meeskond ja kaasaegne tehnika tagavad, et teie kaup jõuab sihtkohta ohutult ja õigeaegselt.

Kuid me ei piirdu vaid väikeste koormatega. Suudame kõrvalt tõsta kuni 5,6 tonni raskusi, mis tähendab, et saame hakkama ka suurte ja mahukate projektidega. Teie transpordivajadused on meie prioriteet, ja meie pühendumus teile tähendab, et saate alati kindel olla, et teie kaubad jõuavad sihtkohta kiiresti ja turvaliselt.

Olenemata sellest, kas vajate kiiret tõsteteenust või pikaajalist transpordilahendust, oleme siin, et teid aidata. Meie kliendikeskne lähenemine ja professionaalne teenindus muudavad meid teie usaldusväärseks partneriks igas olukorras.

Kui otsite tõsteteenust, mis pakub usaldusväärsust, tõhusust ja kvaliteeti, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme valmis teie transpordiprojekte toetama ja tagama, et need saavad edukaks ning sujuvaks kogemuseks.

Võtke meiega ühendust:

REIK VEOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

REIK VEOD pakub täiuslikku tõsteteenust ja on alati olnud väga abivalmis.

- Jaan J.

REIK VEOD OÜ pakutav tõsteteenus on väga professionaalne ja teenustasud konkurentsivõimelised. Olen nendega väga rahul!

- Mihkel M.

REIK VEOD pakutavad teenused on väga usaldusväärsed ja alati olen nende abiga väga rahul olnud. Soovitan!

REIK VEOD OÜ tegevusaruanne 2022

Reik Veod OÜ on ettevõte, mis asutati detsembris 2020. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud oma peamisele tegevusalale, mis on kaubavedu. Kaubaveo sektor on äärmiselt konkurentsivõimeline, kuid Reik Veod OÜ on suutnud end selles valdkonnas tõestada, pakkudes usaldusväärset ja tõhusat teenust. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, mis näitab, et otsuste tegemine on kiire ja tõhus. Ühe liikmega juhatus võib tunduda ebatavaline, kuid see võib olla väga tõhus, kui juhatuse liige on pühendunud ja kogenud. Reik Veod OÜ juhatus on näidanud, et nad on võimelised juhtima ettevõtet

Dropdown

kõik artiklid

Miks veoautodel kontrollitakse reaalmassi?

Veoautode reaalmassi kontrollitakse mitmel põhjusel.   Esimene põhjus on seotud ohutusega. Ülekoormatud veoauto on raskemini juhitav ja pikema pidurdusteekonnag
ssb.ee
Veoautode reaalmassi kontrollitakse mitmel põhjusel. Esimene põhjus on seotud ohutusega. Ülekoormatud veoauto on raskemini juhitav ja pikema pidurdusteekonnaga, mis võib suurendada õnnetuste riski. Samuti võib ülekoormus põhjustada teekatte kulumist ja kahjustada teid, sildu, sõiduteid ja infrastruktuuri. Teine põhjus on seotud õiglusega. Kui veoautod ületavad lubatud kaalu, maksavad nad vähem teemakse ja tekitavad seeläbi ebavõrdsust teiste sõidukijuhtidega võrreldes, kes järgivad reegleid ja maksavad täieliku tasu. Veoautode massikontrollid aitavad tagada, et veoautod vastavad lubatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.