Rohkema info nägemiseks:

TECHNO LIFE SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 628; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TECHNO LIFE SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

TECHNO LIFE SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 628 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majanduskeskkond 2022 2022.a. maailmajandust iseloomustab selle kasvu aeglustumine, mis süvenes aasta teises pooles. Majandusaktiivsus on nõrgenenud nii tootmis- kui ka teenustesektoris. Hoogne inflatsioon ja kõrged energiahinnad ning karmistunud finantseerimistingimused koos Vene-Ukraina sõja ja geopoliitiliste konfliktidega kahjustavad maailmamajandust üha enam. Üha kasvava inflatsiooni ohjeldamiseks on Keskpangad asunud jõuliselt rahapoliitilisi intressimäärasid tõstma, mille mõjul suurenevad ka laenuteenindamise kulud. See aga omakorda võib nõrgendada ettevõtete ja majapidamiste maksevõimet ning nende majanduslikku seisu. Majandusekspertide hinnangul Euroala inflatsioon alaneb 9 protsendilt ja jõuab 2023.a. lõpuks 2 protsendi piiri lähedale. Sellele vaatamata olulist majanduskasvu järgmisel aastal Euroalal ette ei nähta. Eesti Panga prognoosi kohaselt väheneb Eestis SKP kasv 1,5% 2023.aastal.

Ettevõtte majandustegevus

Techno Life Solutions OÜ on detsembris 2019. aastal emaettevõtte U.S. Invest AS poolt asutatud tütarettevõte. Emaettevõtte osalus tütarettevõtjas on 100 %. Ettevõtte tegevuseks on tarkvaraarendus ning tarkvaraplatvormi tugiteenuste osutamine.

Aruandeperioodil 2022.a oli ettevõte müügitulu kokku summas 12 952 eurot. Ettevõtte müügitulu moodustab IT lahenduse hooldusteenuse ja -juhtimisteenuse müük seotud osapoolele. Aruandeperioodil investeeris ettevõte täiendavalt andmevahetuse platvormi arenduskuludesse 132,8 tuh. eur. Tulenevalt aktiivse turu puudumisest ja läbiviidud vara väärtuse testist on juhatus hinnanud immateriaalse põhivara väärtuseks bilansipäeva seisuga kokku summas 152,0 tuh. eur. Arvestatud kahjum immateriaalse vara ümberhindamisest selle õiglasele väärtusele on 516,6 tuh. eur.

Aruandeaastal tegi Techno Life Solutions OÜ ainuosanik täiendava rahalise sissemakse kokku 1 mln. eur., suurendades

Techno Life Solutions OÜ osakapitali 1 euro võrra ning tasudes ülekurssi summas 999 999 eurot.

Seisuga 31.12.2022.a on Techno Life Solutions OÜ varad 162 199 eur., kohustused 515 336 eur. ja omakapital negatiivne summas 353 137 eur. Aruandeperiood lõppes ettevõtte jaoks kahjumiga summas 707 621 eur.

Techno Life Solutions OÜ lühiajalised kohustused ületavad olulisel määral ettevõtte käibevarasid, mistõttu esineb likviidsusrisk.

Ettevõtte juhatus teeb omanikele ettepaneku tõsta ettevõtte omakapital seaduses kehtestatud määrani ning pikendada emaettevõtja laenu tähtaega, et tagada ettevõtte toimimiseks vajalik likviidsus.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (tuh. eur.) 13,0 6,3

Puhaskasum, -kahjum (tuh. eur.) -707,6 -279,2

Käibekapital (tuh. eur) -505,2 -1 188,8

Suh tarvude arvutamisel kasutatud valemid: • Käibekapital = käibevara – lühiajalised kohustused /digitaalselt allkirjastatud/

Jüri Teemant

TECHNO LIFE SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.