Rohkema info nägemiseks:

LITIGANTE ÕIGUSBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 398; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LITIGANTE ÕIGUSBÜROO OÜ kohta arvamuslugu!"

LITIGANTE ÕIGUSBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

LITIGANTE Õigusbüroo OÜ on asutatud 17.12.2019. Äriühingu põhitegevusala on õigusabi osutamine, õigusalaste konsultatsioonide ja koolituste läbiviimine ning kohtus, sh haldusasutustes, esindamine. Õigusbüroo on spetsialiseerunud tsiviil- ja haldusvaidluste lahendamisele, peasuundumusega perekonnaõigusele. Ühtlasi on äriühing partneriks mitmetele kolmanda sektori tunnustatud mittetulundusühingutele, kes edendavad perede ja laste toimevõimet üleriigiliselt ning pakuvad neile majanduslikku ja sotsiaalset tuge läbi riiklike arenguprogrammide ja erasektori teenuspõhiste toetusmeetmete.

2022. aastal oli õigusbürool kaks partnerit - Valeria Titova ja Katrin Kiisk - kes juhtisid äriühingut jätkates põhitegevusalal tegutsemist sarnaselt eelnevatele tegevusaastetele. 2023. aastal on äriühing läbinud paar suuremat muudatust, sh on õigusbüoo ainuomanikuks alates 17.04.23 vaid

Katrin Kiisk ning alates 01.06.2023 on muutunud büroo tegevusaadress. Seoses omanikevahetusega on büroo 2023. aastal läbimas ka kontseptsionaalsemaid muutusi, mh konkretiseerides spetsialiseerumise valdkonda veelgi enam laste ja perekonna instituuti kuuluvate õiguste tagamisega seonduvatele õigusvaidlustele, uuendades seejuures kodulehte, brändi, logo, sotsiaalmeediakanaleid jmt.

LITIGANTE ÕIGUSBÜROO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.