Rohkema info nägemiseks:

REHABIKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REHABIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

REHABIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Rehabikeskus OÜ on Viljandi peatänaval (Tallinna tänav 2) tegutsev ja klientuuri kasvatav rehabilitatsiooni-ning erihoolekande teenuseid pakkuv ettevõte. Ettevõttel on pädev meeskond; hea asukoht ja juurdepääs; sobivad ruumid ja on olemas elementaarne inventar.

Rehabikeskus OÜ äriplaan ei vasta klassikalisele ärimudelile, sest hinnad on riiklikult reguleeritud.

Tööalane rehabilitatsioon valmistab klienti ette tööeluks, toetab tööle asumist või töötamist.

Tööalane rehabilitatsioon on kompleksteenus, mille raames erinevad spetsialistid juhendavad ja nõustavad klienti vastavalt kokkulepitud tegevuskavale.

Sotsiaalse rehabilitatsiooni teenus (SRT) on sotsiaalteenus, mis on mõeldud puuduva töövõimega inimese toetamiseks igapäevaeluga toimetulekul olukorras, kus inimesel on mitu probleemi, mille lahendamine ei ole võimalik üksikteenuste (nt tugiisik, taastusravi) abil, vaid nõuab mitme eriala spetsialistide (rehabilitatsioonimeeskonna) sekkumist.

Kogemusnõustamine on Töötukassa poolt rahastatud teenus, mis on mõeldud eelkõige inimestele, kes vajavad oma probleemide lahendamiseks teise sarnase puude või tervisehäirega inimese toetust.

Erihoolekande teenused

Erihoolekandeteenuste korraldus ja osutamise põhimõtted on reguleeritud sotsiaalhoolekande seaduses. Erihoolekandeteenused on suunatud inimestele, kes vajavad oma vaimse tervise olukorra tõttu igapäevaelus juhendamist, nõustamist, kõrvalabi ja järelevalvet erihoolekande tegevusjuhendaja poolt ning kellele teiste hoolekande abimeetmetega ei ole vajalikku abi võimalik osutada. Erihoolekandeteenused on sotsiaalteenused psüühikahäirega inimestele, kuid mitte kõik psüühikahäirega inimesed ei vaja alati oma igapäevaelu toimetuleku tagamiseks, elukvaliteedi hoidmiseks või tõstmiseks erihoolekandeteenuseid.

REHABIKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.