Rohkema info nägemiseks:

DDIIVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1653; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta DDIIVA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere, armsad naised!

Kujutage ette maailma, kus iga naine saab end tunda imeliselt oma kehas, olenemata suurusest. See maailm ongi DDIIVA OÜ, kus pluss suuruses pesu ei ole pelgalt riideese, vaid võimalus tunda end enesekindlalt, ilusalt ja unikaalselt. Minu nimi on Karis, ja minu missiooniks on tuua Eesti naisteni Elomi brändi võluva, naiselike detailide ja lummavate mustritega pesu ning rannariided, mis on loodud just meie imelistele kurvikatele kehadele.

Sündides ja kasvades Tartus, olen alati olnud rõõmsameelne ja aktiivne. Mu eluteel on olnud mitmeid väljakutseid, eriti seoses pesu ostmisega. Olen kogenud seda pettumust, kui poodides öeldakse: "Sinu suurust meil pole." See tunne on tuttav paljudele meist, kuid mina otsustasin mitte leppida paratamatusega. 2020. aastal lõin DDIIVA OÜ, et pakkuda naistele midagi enamat kui lihtsalt pesu - pakkuda enesekindlust, sära ja naiselikkust.

DDIIVA OÜ on rohkem kui lihtsalt pesu müük. See on kogukond, kus iga naine saab tunda end teretulnuna ja imelisena oma nahas. Minu eesmärk on mitte ainult laiendada pluss suuruses pesu valikut, vaid ka inspireerida ja toetada naisi nende eneseleidmise teekonnal. Kui te tunnete, et standardid ei mahu teie ilusasse kehasse, siis tulge meiega ühinema Facebooki grupis "Kurvika Naise Karismaatiline Pesu". Siin tutvustan Elomi kollektsioone, mis on loodud selleks, et iga naine saaks end tunda erilisena.

DDIIVA OÜ pakub mitmekülgset valikut pesust kuni rannariieteni, et tagada, et igal naisel oleks võimalus leida midagi, mis rõhutab tema ilu ja enesekindlust. Pesu ostmine ei tohiks olla pettumust valmistav kogemus, vaid nauding, kus saate valida ilusate mustrite, naiselike detailide ja mugavuse vahel. Meie valikus on midagi igale maitsele ja kehatüübile.

Kallis naine, sa oled ilus just sellisena, nagu sa oled. Ära kunagi kaota usku endasse ja oma ilusasse kehasse. DDIIVA OÜ on siin, et toetada sind sel teekonnal. Liitu meiega, tutvu meie laia valikuga ning tunne end enesekindlalt ja võimsalt oma kehas.

Oleme siin, et sind aidata särama panna! Võta ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse, et saaksid omada imelist pesu, milles end tõeliselt uhkelt tunda.

Koos särame eredamalt!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

KONTAKT

DDIIVA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Suurepärane klienditeenindus ja suur valik. Olen tohutult rahul, tellin kindlasti uuesti!

- Kadri J.

Tõeliselt ainulaadsed rannariided, mis istuvad suurepäraselt. Olen äärmiselt rahul!

- Liis V.

Kiire tarne ja täiuslik sobivus. DDIVA OÜ on minu kindel valik pesuostudeks. Aitäh!

DDIIVA OÜ tegevusaruanne 2022

DDiiva põhitegevuseks on naiste pesu müük ja muude naistele suunatud aksessuaaride müük. Kõrvaltegevusena pakutakse taksoteenust Bolt autojuhina. 2023. aastal on plaan jätkata sama tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tõstab õige pesuvalik igapäevast enesekindlust?

Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas pesu valik võib mõjutada teie enesetunnet ja enesekindlust? Tegelikult on pesu üks olulisemaid rõivaid, mis puudutavad
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud sellele, kuidas pesu valik võib mõjutada teie enesetunnet ja enesekindlust? Tegelikult on pesu üks olulisemaid rõivaid, mis puudutavad meie keha lähedal. Õige pesu mitte ainult ei rõhuta teie keha loomulikku ilu, vaid mõjutab ka teie enesetunnet ja enesekindlust igapäevaelus. DDIVA OÜ pakub kvaliteetset Elomi brändi pesu, mis on loodud mitte ainult mugavaks kandmiseks, vaid ka teie unikaalsuse esiletõstmiseks. Kõigil naistel on erinevad kehatüübid ja kujud ning õige pesu valik võib muuta suurt erinevust meie enesetundes. DDIVA OÜ kollektsioonis leidub mitmesuguseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.