Rohkema info nägemiseks:

ALTERCAP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 372; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALTERCAP OÜ kohta arvamuslugu!"

ALTERCAP OÜ hetkeolukord

Juba 372 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AlterCap on asutatud 24.01.2020. Samal aastal ettevõte alustas virtuaalvääringu teenuste pakkumist.

Altercap on uut tüüpi krüptorahastamise platvorm https://www.altercap.com/en, mis pakub üksikisikutele ja ettevõtetele personaalset tuge, turvalist hoidmist, viivitamatuid stabiilseid makseid ja võimalust teenida rohkem kui pangahoiuste ja aktsiatega. Ettevõtte eesmärk on pakkuda oma klientidele mugavat keskkonda, mis võimaldab klientidel turvaliselt kasutada virtuaalvääringu teenuseid AlterCap OÜ-l on 10 töötajat, 2 juhatuse liiget ja aktsiakapital 112 000 eurot.

2022. aasta oluliseks sündmuseks on mitterahaliste sissemaksete kaudu kapitali suurendamine 112 000 €-ni, mis on 100 000 € väärtuses

Cryptocurrency brokerage platform.

Ettevõte tegutseb ja teenindab hetkel ligikaudu 75 aktiivset klienti. 2023. aasta lõpuks on AlterCapi eesmärk jõuda 150 aktiivse kliendini aastas.

Prognoosime, et 2023. aastal kasvab igakuine keskmine kauplemismaht 20% ja see saavutatakse nii klientide arvu kasvu kui ka uute krüptovaluutade pakkumise tõttu. Selleks plaanime jätkata investeerimist ja oma platvormi arendamist ning uute töötajate palkamist. Oma tegevuses järgime konservatiivset KYC ja AML poliitikat. Oma potentsiaalsete klientidena arvestame pigem EL-i eraisikutega.

ALTERCAP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.