Rohkema info nägemiseks:

T.B. BATHROOM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 460; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta T.B. BATHROOM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

T.B. Bathroom OÜ usub, et luksusliku kodu olemus algab kauni disainiga vannitoast. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: muuta igapäevased vannitoa sisustuselemendid kunstiteosteks, mis inspireerivad rahu ja peensusi teie isiklikus oaasis.

Meie tooted

Meie peen kollektsioon sisaldab erinevaid valamukappe, mis on valmistatud parimatest materjalidest nagu täispuit, MDF ja melamiin, mida täiendab elegantne marmor. Iga ese on meie kvaliteedi ja disaini pühendumuse tunnistus, saadaval erinevates viimistlustes, et sobituda teie ainulaadse stiiliga.

Meie valamud on funktsionaalsuse ja ilu segu, pakkudes nii aluspaigalduse kui ka pealiskaudseid stiile ehtsas marmoris ja kivivaigus. Pakume kraane, mis ei ole lihtsalt kraanid, vaid avaldused, mis tulevad erinevates viimistlustes, sealhulgas kroom, must ja valge, sobivad paigaldamiseks pindadele, seintele või põrandatele.

Astuge mugavusse meie vannide ja dušialustega, mis on saadaval mitmes disainis ja standardtoonides, samuti täielikus RAL-värvigammas, tagades täiusliku sobivuse teie dekooriga. Meie seinakapid pakuvad vajalikke hoiustamislahendusi ilma stiilis järeleandmisi tegemata.

Kohandamine parimal viisil

Mõistes, et iga ruum on ainulaadne, saab paljusid meie valamukappe tellida täpselt sentimeetri järgi, tagades teie vannitoale täiusliku sobivuse. Meie tooted on loodud segamiseks ja sobitamiseks, võimaldades teil luua kooskõlalise välimuse, mis on tõeliselt teie oma.

Kogege meie meisterlikkust

Uurige meie projekte ja tunnistage luksust, mida T.B. Bathroom OÜ võib tuua teie modernsesse Tallinna koju. Meie peeglid ulatuvad raamitud kuni raamita, valikutele valgustuse, kütte, Bluetoothi ja kõlaritega, lisades teie vannitoakogemusele innovatsiooni puudutuse.

Laia tootevaliku ja pühendumusega meisterlikkusele on T.B. Bathroom OÜ teie partneriks vannitoa loomisel, mis mitte ainult ei vasta teie funktsionaalsetele vajadustele, vaid täidab ka teie soovi luksuse ja elegantsi järele. Külastage meid Rocca Towersis, Päevalille 8-2, Haabersti või helistage meile numbril +372 5104264, et alustada teekonda suurepärase vannitoa poole juba täna.

Omaks võtke luksuse ja praktilisuse segu T.B. Bathroom OÜ-ga, kus teie unistuste vannituba saab reaalsuseks.

T.B. BATHROOM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Marmor vs komposiitmaterjalid: mis on teie vannitoa jaoks parim?

Kui on vaja valida täiuslikud materjalid oma vannitoa renoveerimiseks, võib valikute rohkus olla ülekaalukas. Kaks populaarset valikut on marmor ja komposiitmaterjalid, mõlemad pakuvad eristuvaid eeliseid ja esteetilist veetlust. Selles postituses sukeldume mõlema materjali omadustesse, et aidata teil teha teadlik otsus oma luksusliku vannitoa jaoks. Marmori mõistmine Marmor on sajandeid olnud sünonüüm luksusele ja küllusele. Selle ainulaadne mustriline veenimine ja pehme kuma, mida see kiirgab, lisavad igale vannitoale elegantsi. Ükski kahest marmorplaadist ei ole sama, mis tähendab, et

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend täiusliku vannitoa valamu valimiseks

Täiusliku vannitoa valamu valimine on oluline otsus teie vannitoa disainis ja funktsionaalsuses. See ei ole lihtsalt basseini valimine; see on õige stiili, mate
ssb.ee
Täiusliku vannitoa valamu valimine on oluline otsus teie vannitoa disainis ja funktsionaalsuses. See ei ole lihtsalt basseini valimine; see on õige stiili, materjali ja praktilisuse kombinatsiooni leidmine, mis sobib teie elustiili ja esteetiliste eelistustega. Mõistmaks oma ruumi ja vajadusi Enne valamute rohkuse uurimist on oluline kaaluda teie vannitoa suurust ja paigutust. Suur avatud ruum võib mahutada efektse tüki, samas kui kompaktne ala võib nõuda ruumisäästlikumat lahendust. Mõelge, kes valamut kasutab ja kuidas. Perevannituba võib vajada vastupidavat, kergesti puhastatavat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.