Rohkema info nägemiseks:

SARO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme spetsialiseeritud raamatupidamis-, haljastus- ja hooldusteenuste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SARO OÜ-sse, kus meie missiooniks on pakkuda spetsialiseeritud raamatupidamis-, haljastus- ja hooldusteenuseid, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Pühendumusega tipptasemele ja kirglikkusega täpsuse suhtes oleme loonud niši, pakkudes kohandatud teenuseid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi.

Meie raamatupidamisteenuste valik on mõeldud mikroettevõtetele, korteriühistutele ja meditsiiniasutustele, tagades, et iga finantsdetail on hoolikalt hallatud. Raamatute tasakaalustamisest kuni maksunõustamiseni anname oma klientidele finantsilise selguse, mis on vajalik tänases konkurentsirikkas maastikus edukaks olemiseks.

Kui on juttu haljastustöödest, toob meie rohelise puudutus esile teie kinnisvara sära. Meie ekspertide meeskond töötab väsimatult, et muuta väliruumid rahulikuks ja kutsuvaks keskkonnaks, tõstes teie kinnisvara esteetilist väärtust ja väärtust.

Hoolduse tähtsust mõistes laiendame oma teenuseid eraisikutele, pakkudes hooldusteenuseid, mis on kaastundlikud ja kõikehõlmavad. Juriidilistele isikutele pakume hooldusteenuseid, mis tagavad teie operatsioonide sujuva toimimise, ilma kinnisvara ülalpidamise vaevata.

SARO OÜ-s usume sünergia jõusse. Integreerides meie mitmekesised teenused, pakume terviklahendust, mis käsitleb meie klientide finantsilisi, esteetilisi ja funktsionaalseid vajadusi. Meie loosung, Finantsiline Selgus, Kinnisvara Sära!, võtab kokku meie pühendumuse pakkuda teenuseid, mis paistavad silma kvaliteedi ja tõhususe poolest.

Liitu meiega professionaalse tipptaseme teekonnal. Vali SARO OÜ teenused, mis on sama usaldusväärsed kui märkimisväärsed.

Kontakt

+372 512 1870

SARO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Lihtsalt suurepärane! Meie ettevõtte finantsid on nüüd kindlates kätes.

- Mart

SARO OÜ on mu kinnisvara väljanägemist tõesti paremaks muutnud.

- Ene

Kiire ja professionaalne raamatupidamisteenus. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hooldada jätkusuutlikult oma aeda?

Aed on meie kodude oluline osa, pakkudes lõõgastust, ilu ja looduse lähedust. Kuid kuidas saame hoolitseda oma aia eest nii, et see oleks mitte ainult kaunis, vaid ka keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik? Siin on mõned olulised sammud. Planeerige tarka istutamist Esimene samm jätkusuutliku aia loomisel on mõelda hoolikalt, milliseid taimi soovite istutada. Valige kohalikud taimed, mis on kohandatud teie piirkonna kliimale ja vajavad vähem kunstlikku hooldust. Lisaks kaaluge püsilillede istutamist, et vähendada igal aastal uute taimede ostmise vajadust. Kasutage looduslikke väetisi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub korteriühistute raamatupidamise süsteemi seadistamine?

Korteriühistute raamatupidamine on eriala, mis tegeleb elamukogukondade finantsjuhtimisega. See hõlmab tulu, kulude ja kapitaalremontide jälgimist, samuti jurii
ssb.ee
Korteriühistute raamatupidamine on eriala, mis tegeleb elamukogukondade finantsjuhtimisega. See hõlmab tulu, kulude ja kapitaalremontide jälgimist, samuti juriidiliste ja finantsregulatsioonidega vastavuses olemist. Selline raamatupidamine on ülioluline ühistu finantstervise säilitamiseks ja liikmetele läbipaistvuse tagamiseks. Täpne raamatupidamine on oluline informeeritud otsuste tegemiseks, tulevaste kulude planeerimiseks ja juriidiliste komplikatsioonide vältimiseks. See loob ka usaldust liikmete seas, kes eeldavad, et nende panuseid hallatakse vastutustundlikult. Raamatupidamissüsteemi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.