Rohkema info nägemiseks:

INVAKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INVAKO OÜ kohta arvamuslugu!"

INVAKO OÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Invako OÜ asutati aastal 2020. Invako OÜ tegevusalaks on invatransport, lisaks transpordile toome kliendi trepironijaga trepist alla ja saadame klienti polikliinikus kuni arsti ukseni.

Invako OÜ klientideks on vanurid ja liikumispuudega inimesed. Inva sõitudeks on firmal buss, mis vastab Euroopa invatranspordi nõuetele, kus 5-punkti kinnitus ehk kinnitatakse selleks mõeldud kinnitusega ratastool ja eraldi turvavööga kinnitatakse klient ratastoolis. Bussiga on võimalik transportida kuni 3 ratastooli, ratastoolid võivad ka olla elektrilised. Klient tõstetakse bussi selleks ettenähtud tõstukiga, mille kandevõime on 400 kg.

Ratastoolis kliendi saab trepist alla tuua trepironijaga.

Invako OÜ transpordib ka lamavas olekus klienti raamil.

Teise autoga transporditakse kliente, kes saavad ise liikuda.

INVAKO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.