Rohkema info nägemiseks:

RAIPUR TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid transporditeenuseid, sealhulgas ehitusmaterjalide ja mööbli transporti, kaubaveoteenust ning kruusa, liiva ja mulla vedu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud oma klientidele kvaliteetse teenuse osutamisel ning pakume mitmeid erinevaid teenuseid, mis hõlmavad nii mööbli transporti kui ka kaubavedu ja ehitusmaterjali transporti. Meie kogemustepagas ja kohandatavad lahendused on aidanud meil saavutada kõrgeid standardeid logistikavaldkonnas ning pakkuda tõhusat ja kulutõhusat teenust.

Mööbli transport

Üks meie peamisi teenuseid on mööbli transport. Olgu tegemist kodumööbli või kontorimööbliga, oleme spetsialiseerunud selle kiirele ja ohutule liigutamisele. Meie meeskond omab vajalikku ekspertiisi, et tagada, et teie mööbel jõuaks sihtkohta kahjustamata ja õigeaegselt. Lisaks pakume erinevaid võimalusi, et vastata teie konkreetsetele vajadustele, olgu selleks siis üksikute esemete vedu või suuremahulised mööblivedud projektidele.

Kaubaveoteenus

Kaubaveoteenus on oluline osa meie tegevusest. Hoolitseme selle eest, et teie kaubad jõuaksid sihtkohta kiiresti ja turvaliselt. Meie transpordivahendite valik võimaldab meil vedada erineva suuruse ja kaaluga kaupu ning meie professionaalne meeskond tagab, et igasugune kaup jõuab sihtkohta tervena. Pakume usaldusväärset ja tõhusat kaubaveoteenust, mis aitab teil oma äri sujuvalt toimida.

Logistikateenused

Meie logistikateenused on suunatud erinevatele sektoritele, mis vajavad tõhusat ja kohandatavat logistikalahendust. Olgu tegemist jaekaubanduse, tootmise või ehitussektoriga, oleme valmis pakkuma just teie vajadustele vastavaid logistikalahendusi. Meie eesmärk on tagada teie ettevõtte tootlikkus ja efektiivsus, pakkudes samal ajal kulutõhusaid logistikateenuseid.

Ehitusmaterjali transport

Ehitusmaterjalide transport on veel üks valdkond, kus oleme oma ekspertiisi näidanud. Teame, kui oluline on ehitusmaterjalide õigeaegne ja ohutu kohaletoimetamine ehitusplatsile. Meie spetsialiseeritud transporditeenused tagavad, et teie ehitusprojektid sujuksid ilma takistusteta. Lisaks sellele hoolitseme ehitusmaterjalide käitlemise ja transportimise eest nii, et need jõuaksid kohale kvaliteeti kaotamata.

Võtke meiega ühendust: 

+372 516 6507

RAIPUR TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Väga hea kruusa ja liiva transport!

Täpne ja usaldusväärne teenus.

- Jaan V.

Ehitusmaterjalide transport oli täpselt selline, nagu vaja.

Aitäh!

- Kadi P.

Super mööbli transport!

Kiire ja hoolikas teenindus.

Soovitan soojalt

RAIPUR TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Raipur Teenused OÜ, mis registreeriti 28. jaanuaril 2020, on osaühing, mille põhitegevusalaks on kaubikuga transporditeenuse pakkumine. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetse ja usaldusväärse teenuse pakkumisele, olles seeläbi oluline osa Eesti transpordisektoris.2022. aastal oli Raipur Teenused OÜ realiseerimise netokäive 20516 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid lühikest aega. See näitab, et ettevõte on suutnud end turul tõestada ja oma teenuseid edukalt pakkuda.2022. aastal oli Raipur Teenused OÜ-s töötajaid 1 ja talle

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ehitusmaailmas on eduka projekti võtmeks?

Ehitusmaailmas on eduka projekti võtmeks tõhus logistika ning usaldusväärne kaubaveoteenus. Raipur Teenused OÜ pakub just seda ja veelgi enam. Oleme spetsialise
ssb.ee
Ehitusmaailmas on eduka projekti võtmeks tõhus logistika ning usaldusväärne kaubaveoteenus. Raipur Teenused OÜ pakub just seda ja veelgi enam. Oleme spetsialiseerunud ehitusmaterjalide ja mööbli transportimisele, tagades kiire ja korrektse teeninduse. Miks valida just meid? Meie ettevõtte peamine prioriteet on pakkuda kõrgeimat kvaliteeti ja professionaalsust igas tegevusetapis. Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud transpordispetsialistidest, kes mõistavad täielikult ehitus- ja mööblitranspordi eripärasid. Oleme kohandanud oma teenused vastavalt teie vajadustele, et pakkuda teile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.