Rohkema info nägemiseks:

ARMASTUSETEE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen omandanud Tartu Ülikoolis magistrikraadi, lõpetanud terapeudiõppe, õppinud hingamis – ja seksuaalterapeudiks. Hetkel olen pereteraapia õppes ning laiendanud oma teadmisi paariteraapia õppes. Ametlikult töötan terapeudina juba 4 aastat.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Armastusetee on Sille Ruus\'i loodud platvorm, kus pakume teadmisi, tuge ja suuniseid eneseavastamiseks ning tervislike suhete loomiseks. Meie meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kellel on sügav veendumus, et suhe iseendaga ja teistega on võti õnnelikuma ja teadlikuma elu juurde.

Sille Ruus, meie platvormi looja ja peamine terapeut, on veetnud rohkem kui 15 aastat enesearengu ja suhete valdkonnas. Tema teekond on olnud täis õppimist erinevates koolides, raamatute lugemist, koolitusi, teraapiat ja enesereflektsiooni. Sille on otsinud vastuseid küsimustele, mis puudutavad eneseteadlikkust, rahulolu, tervist ja teadlikkust.

Täna vaatleb Sille ennast holistiliselt, mõistes, et ta on osa suuremast süsteemist, kus kõik on omavahel seotud. Ta toetab oma heaolu tervisliku toitumise, vaimsete harjutuste, meditatsiooni ja aktiivse elustiiliga. Lisaks sellele on tema elus oluline roll tema 18-aastasel tütrel ja 4-aastasel Shiba Inu koeral.

Sille on omandanud magistrikraadi Tartu Ülikoolis, läbinud terapeudiõppe ning täiendanud ennast hingamis- ja seksuaalteraapia valdkonnas. Hetkel jätkab ta oma teadmiste laiendamist pereteraapia ja paariteraapia õppes. Ta on töötanud ametlikult terapeudina juba 4 aastat, aidates klientidel leida sisemist rahu ja paremat tasakaalu oma elus.

Armastusetee on loodud selleks, et jagada Sille kogemusi ja teadmisi, ning aidata ka teistel inimestel leida tee eneseavastamise ja tervislike suhete juurde. Oleme siin, et toetada sind Sinu teekonnal õnnelikuma ja teadlikuma eluni. Tere tulemast Armastusteele!

Võtke ühendust!

Vaata rohkem

ARMASTUSETEE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sille R.

Sille on olnud minu teejuht eneseavastamisel ja suhete paremaks mõistmisel juba mitu aastat.

- Marta K.

Sille on tõeline asjatundja suhete ja enesearengu valdkonnas ning tema juhendamisel olen teinud olulisi muutusi oma elus.

- Sandra K.

Olen juba mitu aastat tema klient olnud ja tema juhendamisel olen teinud olulisi samme enesearengus ja suhete parandamisel.

ARMASTUSETEE OÜ tegevusaruanne 2022

Armastusetee OÜ on 2020. aastal asutatud ettevõte, mis tegeleb peamiselt turundusalase konsultatsiooni pakkumise, artiklite kirjutamise ja sotsiaalmeediaga. Lisaks pakub ettevõte erinevaid koolitusi ja teraapiaid. Osaühing lõpetas oma kolmanda majandusaasta kasumiga. Suurimad kulutused olid seotud lähetuste, teenuste pakkumise ja ettevõttes kasutusel olevate ruumide sisustamisega. Armastusetee OÜ 2023. aasta eesmärkideks on: 1. Hoida stabiilset müügikäivet oma tegevusalal 2. Kasvatada rentaablust läbi kulude vähendamise ja uute koostööpartnerite leidmise 3. Toota kasumit

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas terviklik regressiooniteraapia võib teie elu muuta

Tervikliku regressiooniteraapia tutvustus Kas olete kunagi tundnud, et teie elumustrid korduvad või et teie suhted ja käitumine on mõjutatud nähtamatutest jõud
ssb.ee
Tervikliku regressiooniteraapia tutvustus Kas olete kunagi tundnud, et teie elumustrid korduvad või et teie suhted ja käitumine on mõjutatud nähtamatutest jõududest? Terviklik regressiooniteraapia (HRT) on transformeeriv lähenemine, mis aitab mõista ja tervendada neid sügavalt juurdunud probleeme. See ühendab traditsioonilisi regressioonitehnikaid tervikliku vaatega inimesele, arvestades meelt, keha ja vaimu. Minevikuelude mõistmise transformeeriv jõud Paljud usuvad, et meie minevikuelud peidavad võtmeid praeguste eluraskuste mõistmiseks. HRT võimaldab inimestel uurida neid minevikuelusid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.