Rohkema info nägemiseks:

REIBENI TEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 159; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta REIBENI TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

REIBENI TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid teenuseid. Ettevõtte kõikides asjaajamistes on põhiväärtusteks kiirus, korrektsus, ausus ning täpsus.

Ettevõte tegeleb elamute ja mitteeluhoonete ehitamisega.

Majandusaastal oli Reibeni Teenused OÜ käive 62 233 eur ning kasum 17 eur. Ühingu juhatuse poolt majandusaastaks planeeritud majanduseesmärgid saavutati.

Ühing ei investeerinud aruandeperioodil ettevõtlusega seotud põhivaradesse. Tulevastel perioodidel on juhatusel plaanis investeerida põhivaradesse.

Ühingul ei ole käimas ega plaanitud lähiaastatele olulise mahukusega teaduslikke uurimis- ega arendusprojekte, mida ei oleks kajastatud käesolevas majandusaasta aruandes.

Järgnevaks majandusaastaks planeeritakse käibe kasvu 10...15%. Puhaskasumi plaani mõjutavad oluliselt üldine hindade tõus ja majanduse vaikseis.

Lõppenud majandusaastal olid Reibeni Teenused OÜ töötajate tasud kokku 16207 eur. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud. Ettevõtte tegevjuhi ja juhataja ülesandeid täidavad juhatuse liikmed.

Ühing on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

REIBENI TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.