Rohkema info nägemiseks:

FINANCIAL INVESTMENT COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 60; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FINANCIAL INVESTMENT COMPANY kohta arvamuslugu!"

FINANCIAL INVESTMENT COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Financial Investment Company OÜ asutati 29. jaanuaril 2020. Ettevõtte põhitegevuseks on valdusfirmade tegevus ja nendesse raha kaasamine.

Aruandeperioodil jooksul muudeti ettevõtte ärinimi.

Aruandeperioodil ettevõte müügitulu ei teeninud. Aruandeperioodil omanikud investeerisid ettevõttele. Financial Investment Company OÜ ärikasum on 3 974 eurot.

Seadusest tuleneva miinimum kapitalinõude täitmiseks püüab ettevõte seda saavutada järgmisel aastal tegevusest kasumi teenimise kaudu, kuid kui seda ei tule, maksavad aktsionärid kapitali sisse.

Aruandeperioodil ettevõttel töötajaid ei olnud. Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale tasusid ega muid olulisi soodustusi ei arvestatud.

Olulisi sündmuseid ei olnud ja ei ole ette näha, mis mõjutaksid järgmiste majandusaastate tulemusi.

FINANCIAL INVESTMENT COMPANY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.