Rohkema info nägemiseks:

LEXNOVA LEGAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 238; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEXNOVA LEGAL OÜ kohta arvamuslugu!"

LEXNOVA LEGAL OÜ hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Novellae Õigusbüroo OÜ on asutatud 31.01.2020.

Aastal 2020 tehti asutamisega seotud toiminguid. Reaalset äritegevust praktiliselt ei toimunud. Üksikute teenuste müük oli pigem juhuslik ning süstemaatlist turundustegevust ei toimunud. Töötati välja veebileht, kujundati tooteid ja valmistati tegevust ette.

2020. aasta lõpus miinuses olev netovara on plaanis katta järgmise perioodi tuludest.

2021.a. majandusaasta peamiseks tegevusvaldkonnaks oli õigusteenuste pakkumine. Kliente otsiti veebilehe www.novellae.eu kaudu. Klientide hulk oli väike ning tegemist oli peamiselt väiksemahuliste õigusvaidlustega (nt vaide koostamine, vastuskirja koostamine jne), millele lisandusid üksikud õigusvaidlused haldus- ja maakohtutes. Kuna veebilehel pakuti tasuta esmast õigusnõustamist, siis selle teenuse osakaal oli suurem, aga ühestki tasuta nõustamisest lepingulisi kliente ei tulnud. Seetõttu on kavas 2022. aastal tasuta esmasest õigusnõustamisest loobuda või seda veelgi automatiseerida.

2022. aastal jätkus õigusnõustamise teenus ja jätkati ka tasuta esmast õigusnõustamist, mille kaudu tuli üks tasulist teenust tellinud klient.

Kavandatud veebikoolituste pakkumine on edasi lükkunud 2023. aastasse. Veebikoolitus on käsitletav iseseisva teenusena, aga ka täiendkoolituse lisamaterjalina.

2021. aastal kavandatud õigusdokumentide koostamise mooduli valmimine ja teenuse käivitamine ei õnnestunud ka aastal 2022 seoses

IT-arenduse korduvate edasilükkumiste või ebaõnnestumistega. 2022 vahetati IT-teenuse pakkujat ja teenus soovitakse käivitada 2023.a alguses.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

LEXNOVA LEGAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.