Rohkema info nägemiseks:

K&K TELLIMUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Külasta K&K Tellimuste Facebooki lehte, kus leiate laia valiku kvaliteetseid riideid, jalatseid, aksessuaare, sisustuselemente ja mänguasju. Uudista ja telli!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast K&K Tellimustesse, kust leiad kõik, mida su süda ihkab – alates stiilsetest rõivastest ja jalatsitest kuni lõbusate mänguasjade ja kodukaunistusteni. Meie kaubavalik, mille leiate meie Facebooki lehelt, on loodud spetsiaalselt sinu vajadusi silmas pidades. Kui otsid ainulaadseid tooteid taskukohaste hindadega, siis oled jõudnud õigesse kohta.

Meie tootevalik on lai ja mitmekesine, sobitudes igale maitsele ja eelarvele. Riided, jalatsid, aksessuaarid, sisustuselemendid, mänguasjad ja palju muud - kõik, mida suudad ette kujutada, on vaid paari kliki kaugusel. Oleme pühendunud pakkuma vaid parimaid ja trendikamaid tooteid, et saaksid end väljendada stiilselt ja unikaalselt.

K&K Tellimuste Facebooki leht on loodud mugavuse ja kasutajasõbralikkusega silmas pidades. Lihtne sirvimine, selged tootekirjeldused ja suurepärased pildid aitavad sul leida just selle, mida otsid. Kui oled oma unistustetoote leidnud, saad selle kiirelt ja lihtsalt tellida vaid mõne hiireklõpsuga.

Tellimuste kättetoimetamiseks usaldame Smartposti ja Omniva teenuseid, tagades sellega kiire ja usaldusväärse tarne üle kogu riigi. Pole tähtis, kas elad suurlinnas või väikeses külas, jõuavad sinu ostud alati turvaliselt ja kiirelt kohale.

Ootame sind avastama meie K&K Tellimuste võlusid ja leidma oma unistuste tooted. Sukeldu meie Facebooki lehele, kus stiil, mugavus ja kvaliteet kohtuvad!

K&K TELLIMUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katarina G.

Tellitud kaup väga kvaliteetne, jõuab kohale lubatud ajal.

- Greete M.

Hea teenindus, ilus kaup, alati meeldiv ostelda.

- Karl U.

Kaubavalik on suur ja hea!

K&K TELLIMUSED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ K&K Tellimused - Tegevusaruanne 2022: Aasta Ülevaade ja Saavutused 2022. aasta oli OÜ K&K Tellimused jaoks märkimisväärne aasta, mis oli täis kiireid muutusi, uusi kontakte ja olulisi saavutusi. See aasta oli ettevõtte jaoks erakordselt aktiivne, kuna meie meeskond töötas pidevalt selle nimel, et saavutada meie eesmärgid ja laiendada meie tegevust. Eelmise majandusaasta aruandes püstitasime endile kolm peamist eesmärki, milleks olid suurema tööpinna ja laoruumide hankimine, lisatööjõu palkamine ning jätkuv kaubavaliku ja tarnijate ringkonna laiendamine. Võin uhkusega öelda, et kõik need

Dropdown

kõik artiklid

E-poed - mugavuse uus nimi

Tänapäeva kiire elutempo ja tehnoloogia areng on toonud kaasa revolutsiooni meie igapäevastes ostuharjumustes. Traditsioonilised kauplused annavad järjest enam
ssb.ee
Tänapäeva kiire elutempo ja tehnoloogia areng on toonud kaasa revolutsiooni meie igapäevastes ostuharjumustes. Traditsioonilised kauplused annavad järjest enam teed e-poodidele, kus ostlemine on muutunud lihtsaks ja mugavaks. E-poed on muutunud mugavuse uueks sünonüümiks, pakkudes ostjatele laia valikut tooteid, mis on vaid mõne hiireklõpsu kaugusel. Selles artiklis uurime, miks e-poed on muutunud meie ostukogemuse keskmesse ja kuidas need on muutnud tarbimismaailma dünaamikat. Üks suurimaid eeliseid, mida e-poed pakuvad, on laialdane tootevalik. Olenemata sellest, kas otsite riideid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.