Rohkema info nägemiseks:

EMP365 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 227; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EMP365 OÜ kohta arvamuslugu!"

EMP365 OÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EMP365 OÜ missiooniks on olla juhtidele toeks oma meeskondade treenimisel, et saavutada seatud eesmärgid suurema tõenäosusega ja lühema ajaga. Selleks oleme loonud Microft Team'si kesklonda rakenduse, mis võimaldab juhil koostada treeningkava oma meeskonna sooritusvõime parendamiseks ning saada operatiivselt ülevaade, kuidas meeskonna kui ka iga selle liikme tasemel seda elluviiakse. Süsteem brutaalselt ausalt 3-4 nädala kasutamise tulemusel suudab öelda, kui suur on tõenäosus, kas meeskond eesmärgid saavutab. Omades asjakohast infot, juhil on adekvaatne info muudatusteks meeskonnas või treeningplaanis.

EMP365 on rakendus, mida arendab EMP365 OÜ koostöös Microsoftiga (kuulume nende StartUp programmi) ning meie ühine eesmärk on muuta see Office/Oulook/Team'si native app'ks, mis kordades aitab iniemste tööd tõhusamaks muuta.

Oma olemuselt on EMP365 väga lihtne ja eeskuju oleme võitnud spordist. Võidavad vaid meeskonnad, kes teavad, mis mängu nad tahavad võitu, kes süsteemselt ja järjepidevalt oma sooritusvõimet treeninvad.

2022 aasta eesmärgiks oli saavutada stabiiline teenuse kasutatavus ärikliendi poolt. Täna saab EMP365 app kasutusele võtta laadides selle alla

Microsoft Market source'st. 2023 aastal muudame app kättesaadavaks Microsoft team's marketoplacest, mille tulemusena rakenduse kasutusele võtt lihtsutub kordades. Kui oleme äpp kättesaadavuse lihtsaks muutnud, siis järgmise etapina on plaan alustada aktiivset turundustegevust Balti mere regioonis ning osalemine Microsoft Go Sell programmis.

2023 aasta eesmärk on jõua 15 000 kasutajani, läbi lihtsustada veelgi rakenduse nii tehnilist kui organisatoorset kasutusele võttu.

EMP365 OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.