Rohkema info nägemiseks:

INTER VELOKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 52; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTER VELOKS OÜ kohta arvamuslugu!"

INTER VELOKS OÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äriühing on asutatud ehitusmaterjalide müüki, vahendusteenuse osutamiseks. Firma sai kantud Harju Maakohtu äriregistri osakonda 04.

veebruaril 2020.a. Meie ettevõtte eesmärgiks on pakkuda teenust, mis on väga kõrge kvaliteediga. Kõrge kvaliteet tuleneb oskustest ja kogemustest.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aasta moodustas OÜ Inter Veloks müügitulu 26 192 eur. OÜ Inter Veloks j kulud olid materjaliks 59 004 eur ja tegevuskuludeks 1 741 eur.

2022 aastal äriühing ei kasutanud palgalist tööjõudu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ OÜ Inter Veloks põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on osutada teenust laiemas formaadis.

Juhatuse liige eesmärgiks aastaks 2023 on maksimeerida oma äri kasumit, täiustada ja laiendada pakutatavate teenuste sortimendi ja kvaliteedi. Kvaliteedi täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul.

Samuti on lootust leida äriparnereid, mis annavad võimalust proovida ennast ja näidata oma professionaalsust.

INTER VELOKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.