Rohkema info nägemiseks:

LANDHOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 505; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LANDHOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

LANDHOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 505 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Landholding OÜ peamine tegevusvaldkond on põllumajandussektori abitegevused. Esmaseks pakutavaks teenuseks on põldude neutraliseerimine tolmja põlevkivituhaga. Ettevõete pakub kompleksteenust, mis sisaldab: melorjanti, transporti ja laotamist. Liskaks põldude lupjamisele vahendab ettevõte põllumajandustootjatele taimekasvatuseks vajalikke sisendeid.

Ettevõte on laiendanud tegevust maaparanduse ja mullatööde valdkonnas. Ettevõtte suund on maaparandus ja energiavõsa esmane töötlemine.

Tulevikus on plaan antud valdkonnas veelgi laieneda.

Lubilaoturi soetamisel on alustatatud maaletoojatega läbirääkimisi. Lubiväetiste tootjatega on sõlmitud kokkulepped materjali kompleksteenuste pakkumiseks.

Nimetus Arvestusmetoodika 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse Käibevara/lühiajalised 3,22 1,88 kordaja kohustused

Võlakordaja Kohustused/varad 0,35 0,55

Varade rentaablus Puhaskasum 28,49 23,55 (ROA)% (-kahjum)/varad*100

LANDHOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.