Rohkema info nägemiseks:

POKE BOWL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 873; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta POKE BOWL OÜ kohta arvamuslugu!"

POKE BOWL OÜ hetkeolukord

Juba 873 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Poke Bowl OÜ tegevusala 2022.aasta esimesel poolaastal oli restoraniteenuste kaasamüük (käive 86 tuh EUR) ning seadmete ja inventari rent, hooldus ja haldus (käive 67 tuh EUR). Teisel poolaastal keskenduti ainult seadmete ja inventari rendile. Poke Bowl OÜ-le kuuluvad Poké Bowl restoraniketi seadmed ja muu vara, mis on vajalik restoraniteenuse pakkumiseks. 2022.aastal lisandus põhivaradesse uue asukoha (Viru keskuses) käivitamisega soetatud varad. Poke Bowl OÜ 2022.aasta puhaskasum oli 46 tuh EUR.

31.12.2022 seisuga on varade käibekordaja 0,71 (müügitulu/ keskmine vara), lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,33 (käibevara/ lühiajalised kohustused), ärikasumi marginaal 0,32 (ärikasum/ netokäive).

2023.aastal on oodata seadmete rendi ja hoolduse äris stabiilsust.

Üks suuremaid arengusuundi on laienemine nii Eestis kui välismaal läbi frantsiisimudeli. Selle loomiseks oleme teinud koostööd FranCorp rahvusvahelise frantsiisiloojaga, kelle esindaja Eestis Tambet Made on koostanud frantsiisi dokumendid ja selle valmimine on juuni 2023 seisuga lõpusirgel. Laienemine läbi frantsiisi on meile riskivabam ja tagab kindla sissetuleku, kuna frantsiisivõtja maksab meile kindla protsendi oma käibest meie teabe ja brändi kasutamise eest. Välisriikidesse hakkame müüma frantsiisi alates sügis 2023, sinna plaanime minna uue brändi ja logoga- Flamingo Bowl nime alt. Seega planeerime ka läbi selle oma käivet kasvatada ja alustada eksporti.

POKE BOWL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.