Rohkema info nägemiseks:

PUIDUEKSPERDID TARTU OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut puitmaterjale. Teenindame nii tööstuskliente, ehitusettevõtteid kui eraisikuid. Suurtele ehitusprojektidele teeme projektipõhised hinnad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda laia valikut puitmaterjale ja spetsialiseeritud teenuseid, mis tagavad, et meie klientide projektid ei ole lihtsalt lõpetatud, vaid lõpetatud suurepäraselt.

Alates saunamaterjalide soojusest kuni välimööbli laudade robustsuseni oleme koostanud tootevaliku, mis kehastab vastupidavust ja esteetilist veetlust. Meie aiahooned ei ole lihtsalt konstruktsioonid, vaid pühakojad, mis on loodud mälestuste loomiseks. Pakutav immuteeritud puit tagab pikaajalise kestvuse, püsides ajaproovile ja elementidele vastu.

Meie teenused ulatuvad kaugemale kui ainult materjalide pakkumine. Me mõistame, et täpsus on võtmetähtsusega, mistõttu pakume lõikamist mõõtu, et tagada iga detaili täiuslik sobivus teie visiooniga. Ja meie transporditeenustega tagame, et teie materjalid jõuavad turvaliselt ja õigeaegselt kohale, olenemata projekti ulatusest.

Meie brändi südames on meie pühendumus 'Kvaliteedi loomine, vastupidavuse tagamine'. See ei ole lihtsalt loosung; see on meie lubadus teile. Olgu tegemist terrassi ehitamisega meie terrassimaterjalidega või ruumi viimistlemisega meie siseviimistluslaudadega, võite usaldada, et töötate parimatega.

Meie liimpuit talad ja postid, CLT ristkihtpuit ja tugevussorteeritud höövelprussid C24 on kõik meie pühendumuse tunnistajaks tugevusele ja stabiilsusele. Ja nende viimaste lihvide jaoks tagavad meie kinnitusvahendid ja vineer, et kõik püsib paigas, just nii nagu te ette kujutasite.

Liituge meie pühendumusega suurepärasusele. Tutvuge meie tootevalikuga, kasutage ära meie konkurentsivõimelisi hindu ja laske meil olla osa teie järgmisest projektist. Meiega ehitades loote mitte ainult konstruktsioone; te loote unistusi.

Avastage erinevust PUIDUEKSPERDID TARTU OÜ-ga – kus iga puidutera jutustab kvaliteedi loo.

PUIDUEKSPERDID TARTU OÜ kontaktid

PUIDUEKSPERDID TARTU OÜ tegevusaruanne 2022

Puidueksperdid Tartu OÜ on 2020. aasta aprillis asutatud Eesti kapitalil põhinev puidu ja puittoodete jae- ja projektimüügiga tegelev ettevõte. Opereerime puidu müügiladu Tartumaal, Kambja vallas, Räni külas, Viljandi mnt. 82 (Tartu linna piiril, Lõunakeskuse kõrval). Müüdavad tootegrupid on saematerjal, tugevussorteeritud höövelprussid, liimpuittalad, voodrilauad, höövellauad, terrassilauad, põrandalauad, saunamaterjalid, OSB, vineer, kinnitusvahendid, värvid ja küttematerjalid. Meie müüdavad kaubad on toodetud Eesti, Läti ja Soome juhtivate tootjate poolt, ostame otse tehasest. Meie

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida oma järgmiseks projektiks keskkonnasõbralik immutatud puit

Ehituse ja renoveerimise puhul võivad teie poolt valitud materjalid avaldada olulist mõju keskkonnale. Keskkonnasõbralik immutatud puit on valik, mis paistab si
ssb.ee
Ehituse ja renoveerimise puhul võivad teie poolt valitud materjalid avaldada olulist mõju keskkonnale. Keskkonnasõbralik immutatud puit on valik, mis paistab silma oma jätkusuutlikkuse ja sooritusvõime poolest. Selles blogipostituses uurime viit veenvat põhjust, miks keskkonnasõbralik immutatud puit firmalt PUIDUEKSPERDID TARTU OÜ peaks olema teie eelistatud materjal järgmiseks projektiks. Ehitusmaterjalide keskkonnamõju Enne keskkonnasõbraliku immutatud puidu eeliste süvenemist on oluline mõista laiemat konteksti keskkonnasäästlikkusest ehitustööstuses. Ehitusmaterjalide tootmine,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.