Rohkema info nägemiseks:

ZEN ART SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 240; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ZEN ART SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

ZEN ART SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ZEN ART Solutions OÜ asutati 2020. aastal kaasomanike Artjom Vakulenko ja Zenith Family Office OÜ poolt. Ettevõte alustas aktiivse äritegevusega samal aastal.

Ettevõtte põhitegevusalaks finantsalaste ning ettevõtte rahandusalaste konsultastioonide osutamine jõukatele eraisikutele ning ettevõtetele.

2022. aastal teenis ettevõte müügitulu 19 953 eurot. 2022. majandusaastat lõpetas ettevõte kasumiga 4 557 eurot. Möödunud aasta toimunud äritegevuse tulemusena osaühingu omakapital taastus nõutud tasemeni ning aasta lõpu seisuga oli see 2 550 eurot.

Osaühingus on mittepalgaline kaheliikmeline juhatus.

2023. aastal jätkab ettevõte oma äritegevust eespool mainitud põhivaldkondades. Eesmärk kasvatada käesoleval aastal müügitulu ja lõpetada majandusaasta kasumiga.

ZEN ART SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.