Rohkema info nägemiseks:

STUDIO4 AB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 451; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta STUDIO4 AB OÜ kohta arvamuslugu!"

STUDIO4 AB OÜ hetkeolukord

Juba 451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Studio4 AB OÜ pakub eelkõige arhitektuurse projekteerimise teenuseid (EMTAK 71111). Samas tegeleb ettevõte ka projekteerimise peatöövõtuga, ehk pakutakse ka kõiki insenertehnilisi lahendusi.

Ettevõte loodi 2020 aasta märtsis ning juba on olemas head koostöösuhted mitmete olulise klientidega Eesti kinnisvara arendamise turul, kellele pakutakse teenust stabiilselt ja perioodiliselt.

Samas ei pakuta oma teenuseid mitte ainult Eestis vaid ka lähiriikides, eelkõige Rootsis. Seda võimaldab suuresti asjaolu, et ettevõtte meeskonnaliikmed omavad pikaajalist projekteerimiskogemust antud riigis ning on seeläbi omandanud põhjalikud teadmised ning kogemused Rootsi ehitusseadustikust ning normatiividest.

Studio4 missiooniks on pakkuda klientidele nende vajadusi arvestavaid terviklahendusi projekteerimise valdkonnas. Ettevõtte eesmärgiks on luua arhitektuuriliselt uuenduslikke ja vormilt mitmekülgseid lahendusi.

Ettevõte plaanib juurutada ISO 9001 ja OHSAS 18001 (Töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteemid) standardid. Kvaliteedijuhtimissüsteemide juurutamised on plaanitud läbi viia 2021 aasta teisel poolel.

Ettevõtte omakapital oli 31.12.2022 seisuga küll negatiivne, kuid aruande esitamise hetkeks on see viidud vastavusse seaduses ettenähtud normile.

STUDIO4 AB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.