Rohkema info nägemiseks:

RADIUS LINDER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 549; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RADIUS LINDER OÜ kohta arvamuslugu!"

RADIUS LINDER OÜ hetkeolukord

Juba 549 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Radius Linder on 2020.aastal asutatud metallitöötlusettevõte asukohaga Tartus. 2022.aastal andis ettevõte tööd kaheksale inimesele.

Osaühing Radius Linder toodab CNC trei- ja freesdetaile vastavalt klienditellimustele.

Seatud eesmärgid müügikäibe osas said täidetud ja aruandeaastal suurenes ettevõtte müügikäive 188 tuhandelt eurolt 2021.aastal 540 tuhandele eurole 2022.aastal.

2022.aastal investeeriti tootmisseadmetesse 244 tuhat eurot. Fookuses oli ja on ka edaspidi tootmis-ja juhtimisprotsesside efektiivistamine.

Aruandeaasta tulemustele avaldasid olulist mõju tooraine ja energia hüppelised hinnatõusud. Samal ajal jätkus klientide väga tugev surve mitte kanda hinnatõusu edasi müügihindadesse. Sisendhindade hinnatõus vähendas oluliselt ettevõtte rahvusvahelist konkurentsivõimet.

Realiseerunud poliitilised ja majanduslikud riskid mõjutavad ka edaspidi oluliselt tarneahelat ja toorme- ning energiahindu. Ukrainas toimuva sõjategevuse mõju ettevõtte tegevuse jätkuvusele hindab juhatus pigem oluliseks.

2022.aasta lõpul omandas osaühing Radius Machining 100% osaühingust Radius Linder. Ettevõtte juhatusse kuuluvad endiselt Maarek

Sikamägi ja Veljo Konnimois.

Kuna ettevõtte omakapital ei vastanud Äriseadustiku nõuetele, siis 2022.aasta lõpus otsustas ainuosanik suurendada ettevõtte omakapitali täiendava sissemaksega moodustades vabatahtliku reservi omakapitali osana. Kuna ainuosanik on kinnitanud toe jätkumist osaühingule Radius

Linder, siis on juhtkond koostanud raamatupidamise aastaaruande lähtuvalt tegevuse jätkuvuse printsiibist.

RADIUS LINDER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.