Rohkema info nägemiseks:

HAKRAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5950; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta HAKRAL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kvaliteetne mootorite hooldus, põhjalik diagnostika ja unikaalsed erilahendused - see on meie pikaajaline kirg ja kutsumus.

HAKRAL OÜ on Eestis mootoriremondi valdkonnas tugev jõud, mis on andnud oma panuse sõidukite tõrgeteta toimimisse üle 10 aasta. Oleme pühendunud oma ala professionaalid, kellel on sügav mõistmine mootorite keerukast maailmast ja pidev soov areneda, et pakkuda parimaid teenuseid.

Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust ja on läbinud mitmeid koolitusi, et olla alati sammu võrra ees. Uhkusega võime öelda, et oleme ainsad Eestis, kes omavad rahvusvahelist AERA Engine Builders Association sertifikaati, mis on tõenduseks meie tipptasemel teadmistele mootorite remondi valdkonnas.

Teame, et mootoriremont on valdkond, kus uued tehnoloogiad ja meetodid arenevad kiiresti. Seetõttu hoiame alati silma peal uusimatel suundumustel ja tehnoloogiatel, et pakkuda meie klientidele vaid parimat.

HAKRAL OÜ pakub laias valikus mootorite hooldus- ja remonditeenuseid. Olgu tegemist bensiini- või diiselmootoriga, meie meeskond suudab leida lahenduse igale probleemile. 

Teeme regulaarset hooldust, et tagada teie mootori tippvormis toimimine. See sisaldab õlivahetust, filtrite vahetust, küünlavahetust ja palju muud.

Kasutame tipptasemel diagnostikaseadmeid, et kiiresti ja täpselt tuvastada probleeme teie mootoriga.

Oleme tuntud oma võime poolest leida ainulaadseid lahendusi, mis aitavad teie mootoril paremini toimida.

Meie kogenud meeskond suudab lahendada mis tahes sisepõlemismootori probleemi.

Lisaks mootoritele pakume ka üldist sõiduautode hooldus- ja remonditeenust, et teie sõiduk sõidaks alati nagu uus.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma mootorihoolduseks ja remondiks, siis ärge kartke meiega ühendust võtta.

Võta meiega ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

kontakt

HAKRAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle S.

Hea teenindus ja kiire mootoridiagnostika!

- Marju P.

Usaldusväärne ettevõte sõiduautode hoolduses.

- Priit K.

Muretu mootorihooldus - soovitan kõigile!

Kuidas tuleb mootoreid hooldada?

Korrapärane mootorite hooldus on võti sõiduki pikaealisusele ja tippvõimele. Olgu tegu bensiini- või diiselmootoriga, tuleb neid hoida heas korras, et tagada sujuv sõidukogemus ning vähendada remondi- ja kütusekulutusi. Selles artiklis uurime, kuidas tuleb mootoreid hooldada ja miks see on nii oluline. Üks olulisemaid mootori hoolduse aspekte on õlivahetus. Õli määrib mootori osi ja vähendab hõõrdumist ning aitab jahutada mootorit. Soovitatav on järgida tootja poolt ette nähtud õlivahetusintervalli, kuid sageli on hea mõte teha seda sagedamini, eriti kui sõidate palju lühikesi otsi või

Dropdown

kõik artiklid

Mida tähendab sisepõlemismootor?

Sisepõlemismootorid on autotööstuses olnud peamiseks jõuallikaks üle sajandi. Need usaldusväärsed ja efektiivsed jõumasinad on vedanud miljoneid sõidukeid maail
ssb.ee
Sisepõlemismootorid on autotööstuses olnud peamiseks jõuallikaks üle sajandi. Need usaldusväärsed ja efektiivsed jõumasinad on vedanud miljoneid sõidukeid maailma erinevatesse nurkadesse ning pidevalt täiustatud tehnoloogia ja innovatsiooniga. Selles artiklis vaatleme sügavamalt sisepõlemismootorite olulisust, nende toimimispõhimõtet ja seda, mida tulevik neile varuks võib tuua. Sisepõlemismootorite Alused Sisepõlemismootorid põhinevad lihtsal põhimõttel: põlemisprotsess kütuse ja õhu segu süüdatakse silindris, mis põhjustab gaaside laienemise ja käigumehhanismi liigutamise. See liigutus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.