Rohkema info nägemiseks:

HARDWOOD INTERIORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tooted on valmistatud niiskuskindlast vineerist, mis on kaetud nii pealt, külgedelt kui alt tammelamelliga - erinevalt täispuidust lisab mitmeekihiline konstruktsioon stabiilsust, niiskuskindlust ja on keskonnasõbralikum.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud meeskond, kes loob käsitööna lamineeritud sisustuselementide lahendusi ja kohandab disaine.

Meie meeskond: Meie ettevõtte süda ja hing on meie pühendunud meeskond. Oleme kogenud käsitöölised ja disainerid, kes omavad rikkalikku kogemust lamineeritud väärispuidu töötlemisel. Meie meeskond koosneb kirglikest inimestest, kes mõistavad puidu ilu ja unikaalsust ning kes panevad kogu oma oskusteabe ja loovuse igasse projekti, mida me teeme. Iga toode, mida me valmistame, kannab endas meie meeskonna uhkust ja pühendumust.

Meie tegevusala: Meie tootevalik on mitmekülgne ja hõlmab käsitsi valmistatud lamineeritud väärispuidust trepielemente, aknalauasid, lauaplaate ja palju muud. Meie eesmärgiks on pakkuda teile võimalust muuta oma elukeskkond unikaalseks ja isikupäraseks, kasutades selleks parimaid materjale ja käsitööd. Igal tootel on oma lugu ja iseloom, ning me oleme valmis looma just teile sobiva lahenduse.

Miks valida meid? Meie ettevõte on pühendunud mitte ainult tipptasemel toodete valmistamisele, vaid ka kliendikesksele teenindusele. Me kuulame teie soove ja vajadusi ning loome tooteid, mis vastavad täpselt teie ootustele. Lisaks sellele paneme suurt rõhku kvaliteedile, nii materjalide kui ka käsitöö osas, tagamaks, et iga toode on vastupidav ja kaunis.

Kokkuvõttes, kui otsite käsitsi valmistatud lamineeritud väärispuidust sisustuselemente, mis toovad teie ruumidesse soojust ja elegantsi, siis oleme meie teie jaoks õige valik. Lubame teile unustamatu kogemuse ning tooted, mis rõõmustavad teid aastaid. 

Võtke meiega ühendust:

+372 5591 7609

HARDWOOD INTERIORS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Olen väga rahul meie uute lamineeritud trepielementidega!

- Kristo H.

Teie meeskond oli paindlik ja kuulas meie soove. Olen rahul!

- Marek U.

Nende võimekus luua kohandatud lahendusi on muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida lamineeritud seinaplaadid?

Kodu või töökeskkonna sisekujundus ei piirdu ainult mööbli ja värvivalikuga. Üha enam tuleb keskenduda ümberolevatele detailidele, mis suudavad ruumi tõeliselt eristuvaks ja meeldejäävaks muuta. Üks selline võimas disainielement on lamineeritud seinapaneelid, mis võimaldavad luua seinapinnale unikaalseid ja silmapaistvaid kunstiteoseid. Lamineeritud seinapaneelid avavad uue maailma ruumi kujundamiseks. Nende lai valik erinevaid stiile ja disainivõimalusi võimaldab teil valida just selle õige, mis sobib ruumi üldise esteetikaga. Kas eelistate minimalistlikku modernsust või klassikalist

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua hea atmsofäär lamineeritud sisustuselementide abi?

Kaasaegne sisustus ei peegelda mitte ainult meie maitset ja stiili, vaid ka meie isiksust. Selleks, et luua meeldejääv ja funktsionaalne sisekujundus, on olulin
ssb.ee
Kaasaegne sisustus ei peegelda mitte ainult meie maitset ja stiili, vaid ka meie isiksust. Selleks, et luua meeldejääv ja funktsionaalne sisekujundus, on oluline leida õiged materjalid ja lahendused. Siin tuleb mängu HARDWOOD INTERIORS OÜ, et pakkuda laia valikut kvaliteetseid lamineeritud sisustuselemente ja erilahendustöid, mis vastavad just teie unikaalsetele vajadustele ja soovidele. HARDWOOD INTERIORS pakub mitmekülgset tootevalikut, mis hõlmab erinevaid lamineeritud sisustuselemente. Olgu teie eelistusteks kaasaegne, klassikaline, industriaalne või midagi täiesti ainulaadset, meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.