Rohkema info nägemiseks:

ELEGANTICO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete puhastusteenuste pakkumisega äri- ja koduklientidele, tagades puhtuse, korrastatuse ja rahu keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes tagab teie äripindade puhtuse ja korra ning pakub tulemustele orienteeritud teenuseid, siis Staar Puhastus on just see, mida vajate.

Staar Puhastus on Eesti kapitalil põhinev koristusfirma, mille eesmärgiks on saada efektiivsemaiks ja kõrge kvaliteediga puhastusteenuste ettevõtteks Tartus ja üle Eesti. Meie missiooniks on muuta puhtuse säilitamine lihtsaks ja muretuks kogemuseks igale kliendile, sest me teame, et puhtad ruumid tähendavad produktiivsemat töökeskkonda ja suuremat heaolu kodus.

Staar Puhastuse meeskonda kuuluvad koolitatud ja motiveeritud inimesed, kes on pühendunud tagama järjepidevat ja tulemuslikku koristusteenust meie klientidele. Meie meeskond arendab ja koolitab end mitmeid kordi aastas, et olla kursis uusimate koristustehnoloogiate ja -meetoditega. See võimaldab meil pakkuda parimat teenust, mis vastab teie erivajadustele.

Staar Puhastus pakub mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad nii ärikliente kui ka kodukliente. Meie teenuste hulka kuulub:

 Aknaklaaside sise- ja välispindade kuiv- ja/või märgpesu läbiviimine, et tagada selge vaade ja valguse sissevool. Äriklientidele mõeldud teenus, mis hoolitseb teie äripindade puhtuse ja korra eest, aidates luua meeldiva töökeskkonna. Kodukoristusteenus, mis annab teile meelerahu ja puhta ning korras kodu, ilma et peaksite selleks oma väärtuslikku aega kulutama.

Oluline teenus, mis säilitab vaipkatete puhta välimuse ja pikendab nende eluiga. Viiruste ja mikroobide leviku tõkestamine äripindadel ja kodudes, eriti gripihooajal. Ühekordne teenus, mis hõlmab pindade põhjalikku puhastust, mis tavapärase koristuse käigus tähelepanuta jäävad. Põrandakatete süvapesu ja vahatamine, et need näeksid välja nagu uued.

Diivanite, toolide ja muu pehme mööbli puhastamine, et säilitada nende välimus ja värskus. Ettevõtetele suunatud teenus, mis aitab arendada koristusoskusi ja meetodeid, muutes koristuse efektiivsemaks ja tulemuslikumaks. Ehituse käigus tekkiva tolmu ja prahi eemaldamine ning puhtate ja korras pindade üleandmine.

Staar Puhastus on valitud paljude ettevõtete ja kodude usaldusväärseks puhastuspartneriks tänu meie kõrgele kvaliteedile, personaalsele lähenemisele ja tulemuslikkusele. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ning selle tõestuseks soovitab 97,6% meie senistest klientidest meid 100%. Teeme kõik endast oleneva, et ületada teie ootusi ja säilitada puhtus teie ümbruses.

Kui otsite parimat partnerit oma koristusvajadustele, võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos teie jaoks parima lahenduse. Staar Puhastus on teie usaldusväärne tee puhtuse ja korra maailma!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ELEGANTICO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ahto

Tellisin maja akende pesu Staar Puhastusest ja jäin väga rahule. Suurepärane klienditeenindus, ning igati meeldiv kogemus.

- Eveli E.

Olen kasutanud Staar Puhastuse teenuseid korduvalt. Diivanid, toolid, vaibad, madratsid - tekstiilipesuri puhastus on olnud alati laitmatu. Jagu on saadud nii veini plekkidest, kui ka looma karvadest! Kindlasti tarbin nende teenuseid ka edaspidi!

- Eliisabet H.

ellisin Staar Puhastuselt üllatuskingitusena diivani tekstiilipesu, enda armsale vanaemale, ning jäime tulemusega rohkem kui rahule. Kõik laabus suurepäraselt, alustades klienditeenindusest kuni töötulemuseni välja.

ELEGANTICO OÜ tegevusaruanne 2022

Elegantico OÜ, mis on tuntud oma suurepärase teenuse kvaliteedi ja klienditeeninduse poolest, on pühendunud puhastusteenuste osutamisele nii era- kui ka ärikliendile. 2021. aastal oli see nende peamine tegevusala, kuid lisaks sellele tegeleti ka hooajalise jaekaubanduse müügiga ning teenuste vahendamisega, kuigi need tegevused olid mõnevõrra piiratud. Aruande perioodil nägi Elegantico OÜ olulist kasvu, mida toetasid peamiselt hoolduslepingute suurenemine. Need lepingud tagavad ettevõttele kindla ja stabiilse käibe ning kasumi, mis on oluline nii ettevõtte jätkusuutlikkuse kui ka kasvu jaoks.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kodukoristus oluline?

Kodu on meie püha paik, kus me laeme end uuteks päevadeks ja naudime oma pere seltskonda. See on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja turvaliselt tundma. En
ssb.ee
Kodu on meie püha paik, kus me laeme end uuteks päevadeks ja naudime oma pere seltskonda. See on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja turvaliselt tundma. Ent tihti võib kodus olla keeruline rahu leida, kui ümberringi valitseb segadus ja mustus. Just siin astubki mängu kodukoristuse teenus, mida pakub Staar Puhastus, et tuua teie koju puhtus ja kord, ilma et peaksite selleks kulutama oma väärtuslikku aega. Kodukoristus on oluline mitmel põhjusel. Kõigepealt mõjutab puhtus ja kord otseselt meie meeleolu ja heaolu. Kui kodu on puhas ja korras, tunneme end selles ruumis automaatselt paremini.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.