Rohkema info nägemiseks:

SANMARE TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti kapitalil põhinev mööbli- ja sisustusettevõte, mis pakub kvaliteetset kodu- ja lemmikloomamööblit ning lisaks ka sinise valguse prille.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sanmare Trade OÜ, alates 2020. aastast tegutsev mööbli- ja sisustuspood, pakub kvaliteetset mööblit ja tarvikuid kõikidesse eluruumidesse. Oleme uhked, et oleme Eesti kapitalil põhinev ettevõte, registreeritud Eesti ja Leedu käibemaksukohuslasena ning meie tooteid saab leida terves Baltikumis ja Soomes erinevatel platvormidel.

Meie e-poed - sinisevalguseprillid.ee, kassironimispuu.ee ja kodustaar.ee - on loodud klientide vajadusi silmas pidades. Pakume mitmekülgset mööblivalikut, sealhulgas ka lemmikloomadele, mis vastab ka kõige nõudlikumate klientide ootustele. Lisaks on meie tootevalikus ka sinise valguse prillid, mida müüme Eestis, Lätis ja Leedus. Kõik meie prillid on kohapeal olemas ja tagavad 100% ohutu kasutamise.

Meie eesmärk on muuta ostukogemus võimalikult mugavaks. Seetõttu pakume tasuta kohaletoimetamist kulleriga otse Teie koju. Klienditeenindus on Teile kättesaadav igapäevaselt kellaaegadel 10.00 – 21.00. Küsimuste või murede korral võite alati meiega ühendust võtta aadressil info@kodustaar.ee. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Sanmare Trade OÜ sai alguse kahe sõbra ideest luua e-pood, kus nad ise sooviksid oste teha. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult kvaliteetset mööblit, vaid ka suurepärast ostukogemust. Oleme uhked, et kuulume Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti E-kaubanduse liitu, mis rõhutab meie kohustust teenida kliente parimal võimalikul viisil.

Lisaks mööblile pakub Sanmare Trade OÜ ka kassironimispuu.ee e-poes lemmikloomatarbeid. Meie eesmärk on muuta ka lemmikloomade elu mugavamaks ja nauditavamaks. Kassironimispuu.ee pood pakub tasuta transporti, parima hinna garantiid ja mõistlikke hindu, et teie lemmikud saaksid parima võimaliku hoole ja armastuse.

Ootame Teid avasüli meie e-poodidesse tutvuma ning sooritama ostu, mis muudab teie kodu veelgi kaunimaks. Kui teil on küsimusi või erisoove, ärge kartke võtta meiega ühendust. Kirjutage meile aadressil info@kodustaar.ee/sanmaretrade@gmail.com, ning me leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja soovidele.

SANMARE TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane mööblivalik ja kiire kohaletoimetamine. Täiesti rahul!

- Anneli

Lemmikloomatoodete valik on imeline, teenindus sõbralik.

- Liina

Sinise valguse prillid on suurepärased, aitavad tõesti silmi.

SANMARE TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Sanmare Trade OÜ on asutatud 2020. aastal. Ettevõtte tegevusaladeks EMTAK koodide järgi on: (cid:127) 47911 Jaemüük posti või Interneti teel Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 71 925 eurot, majandusaasta lõppes 5 880 eurose kasumiga. Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Majandussuhtarvud: Näitaja nimetus Valem 2022 2021 Muutus (aruande aasta - Käibe kasv (%) eelmine aasta) / 71,88 96,93 -25,05 aruandeaasta * 100 (puhaskasum Puhasrentaablus (%) 8,18 10,00 -1,83 /müügitulu) * 100 Lühiajaliste kohustiste käibevara / lühiajalised 2,52 22,00 -19,49 kattekordaja kohustused

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida mööbel Kodustaar.ee e-poest?

Kodustaar on Eesti ettevõte, mis pakub mitmekülgset ja kvaliteetset mööblivalikut, muutes kodu sisustamise lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks. Kui otsid mitmekü
ssb.ee
Kodustaar on Eesti ettevõte, mis pakub mitmekülgset ja kvaliteetset mööblivalikut, muutes kodu sisustamise lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks. Kui otsid mitmekülgset esikumööblit, stiilset kodusisustust või hubaseid toole, siis Kodustaar on õige valik. Kodustaar seab esikohale klientide turvalisuse. Ostes nende e-poest, võid olla kindel, et kasutatakse vaid kõige turvalisemaid makselahendusi. See tagab, et sinu isiklikud andmed on kaitstud ning ostuprotsess on sujuv ja turvaline. Kodustaar ei paku mitte ainult kvaliteetset mööblit, vaid ka tasuta transporti üle Eesti kõikidele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.