Rohkema info nägemiseks:

ELSAVIE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1167; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELSAVIE OÜ kohta arvamuslugu!"

ELSAVIE OÜ hetkeolukord

Juba 1167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Elsavie on asutatud 2020. aastal.

Ettevõtte tegevusalaks on mikrobioomi testide ning funktsionaalsete kiudainelisandite tooteseeria arendus ja müük. Lisaks oleme loonud digitaalse kõhutervise ja elustiili jälgimise rakenduse mobiiliäpi kujul. Lansseerisime mobiiliäpi septembris 2022 ja tegeleme igapäevaselt selle funktsionaalsuste edasiarendamisega.

Aasta 2021 suurim töö oli Tervisekonto projekti loomine, selleks koostööpartnerite ja rahastuse leidmine, meeskonna suurendamine ja projekti alustamine. Saime Ettevõtluse

Arendamise Sihtasutuselt (EAS) Tervisekonto projekti (projekt “2014-2020.4.02.21-0338”) läbiviimiseks toetust. Projekti kogumaksumus on 2 266 350 eurot, millest EAS toetus on 1 298 343,75 eurot, projekti partneriteks on Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus

AS (TFTAK) ja Net Group OÜ.

2022. a alguses viisime läbi ka teise tervisekiirendi programmi, mille fookuseks oli õpetada ja toetada osalejaid selles, kuidas seada endale õigeid eesmärke ning aidata toitumises jätkusuutlikke muudatusi teha.

2022. a põhifookus oli Tervisekonto väljatöötamisel, mis on ennetusele ning teadlikkuse tõstmisele keskendunud tervise ja heaolu platvorm. Tervisekonto ühildab toitumispäeviku, mikrobioomitesti ning aktiivsusmonitori, elustiilipäevikute ja üldtervise küsimustike andmed.

Loetletud andmete integreerimise tulemusel genereeritakse kasutajale personaalne toitumiskava ning elustiilisoovitused - ehk tervisenõustamine eesmärgiga vähendada elustiilihaiguste osakaalu. Tänaseks olemegi sellest tulenevalt välja töötanud veebipõhise iseteeninduskeskkonna mikrobioomitesti tegijatele ja sellega integreerinud mobiiliäpi elustiili, kõhu tervise ja toitumise jälgimiseks.

Meie meeskonnas on 2023. a alguse seisuga vahetunud tegevjuht ja tööl kokku 9 inimest.

2022 lõpetasime 240 000 eurose müügikäibega.

2023. a põhimärksõna on koduturul laienemine. Jätkame Elsavie brändi tutvustamist nii Eestis kui ka välismaal, uute partnerluste ning toodete arendust.

ELSAVIE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.