Rohkema info nägemiseks:

MUUSIKAAED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MUUSIKAAED OÜ kohta arvamuslugu!"

MUUSIKAAED OÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Muusikaaed OÜ pakub avatud muusikaväljakutele ja puhkealadele mõeldud muusikariistade paigaldamiseks erinevaid lahendusi, kus on arvestatud nii hinda kui ka maa-ala suurust ning aitab saada hingelähedase tulemuse.

Me usume, et muusikal on tervendav mõju ja oma tegevuses juhindume humaansetest põhimõtetest.

Muusikaaed OÜ on muusikaplatside instrumentide tootja Percussion Play Ltd esindaja ja abikäsi Eestis, kelle spetsialistid on projekteerinud ja valmistanud avatud ruumi sobivaid muusikainstrumente juba üle 20 aasta ja on sügavalt veendunud, et nende algatatud mänguline vaba aja veetmise võimalus soodustab mitmekülgset ja harmoonilist isiksuse arengut (psühhofüüsilist, intellektuaalset, sotsiaalset) ning sobib eranditult kõigile, on asjakohane erinevates tingimustes ja kontekstides.

Meil on hea meel teatada, et meie peapartner - Percussion Play Ltd on nimetatud 2021. aasta Kuninganna ettevõtluse auhinna võitjaks- see on üks kõrgemaid tunnustusi ja mainekamaid auhindu, mida Suurbritannias asuv ettevõte võib võita.

Meie tegevuse peamiseks sihtgrupiks on munitsipaalüksused ja erilise tähelepanu oleme suunanud lasteasutustele, et luua õuesõpet soosiv keskkond ning soodustada tervislikku ja aktiivset eluviisi Eestimaa lastele kuid rõhutame tähelepanu et instrumendid sobivad kõikidele vanusegruppidele ja erivajadustega inimestele ja sobib hästi ka neile, kes ei ole valmis või ei ole võimeline end sõnaliselt väljendama.

2023. jaastal kavatseme oma tegevust jätkata ja edendada, pakkudes pikkaajaline investeering inimeste heaolule muusikaaedade rajamise kaudu kõikidesse Eestimaa haljasaladele.

MUUSIKAAED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.