Rohkema info nägemiseks:

EKKO KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 63; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EKKO KONSULTATSIOONID OÜ kohta arvamuslugu!"

EKKO KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 63 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ekko Konsultatsioonid OÜ on asutatud 2020. aastal eemärgiga pakkuda einevaid teenuseid keskkonnavaldkonnas.

Majandustegevusest 2022. aastal

Osaühingu müügitulu oli aruandeaastal 19,4 tuhat eurot, millest 79 % moodustasid erinevad nõustmise ja hindamise teenused, ostu-ja müügikorraldus ning lepingute koostamisteenused. Sõiduauto renditeenus osutamise 4,1 tuahnde euro ulatuses.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte poolt võetud laenude intressid on fikseeritud intressimääraga, mistõttu laenude intressimäärade risk puudub. Kapitalirendi intress on seotud EURIBORI muutusega, mistõttu on intressimäärad tõusnud ning eeldatavalt tõusevad veelgi.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole 2023. aastal suuri muudatusi ette näha. Jätkatakse samade põhitegevustega. Juhtkond on teadlik maailmamajanduse keerulisest olukorrast ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et olenemata raskele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

EKKO KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.