Rohkema info nägemiseks:

MONEMON GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 681; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MONEMON GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

MONEMON GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 681 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Monemon Group OÜ (registrikood 16017793) on 28. juulil 2020. a registreeritud valdusettevõtja (kuni 21. juulini 2022. a ärinime all Educated

Guess OÜ), kelle osade registripidaja on Nasdaq CSD SE. Ettevõttel on kaheliikmeline juhatus. 24. veebruaril 2022. a valiti juhatuse liikmeks

Jürgen Lamp. Teine juhatuse liige on jätkuvalt Markus Lutsokert. Nõukogu pole moodustatud, kuna see pole kohustuslik ega praktiliselt vajalik käesolevas arengufaasis. Põhiliselt tegeletakse kontserni ettevalmistavate tegevustega, käive puudub. Sellele vaatamata on ettevõtte finantsseisund tugev ja väljavaade väga positiivne.

Ettevõte on 100% osanik 22. oktoobril 2020. a registreeritud finantsteenuste abiettevõtjas Monemon Digital OÜ (registrikood 16082000) ning 100% osanik 13. septembril 2022. a. registreeritud aktsiaseltsis Monemon AS (registrikood 16573117), mis taotleb e-raha asutuse tegevusluba

Eesti Finantsinspektsioonilt. Selleks suurendati aruandeaastal ning suurendatakse lähiajal veelgi ettevõtte omakapitali, sest ettevõte finantseerib tütarettevõtjate tegevust läbi otseinvesteeringute ja vajadusel laenude.

Ettevõttel ei ole välisriigis registreeritud filiaale.

Ettevõttel ei ole olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeaastal ja järgmistel aastatel.

MONEMON GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.