Rohkema info nägemiseks:

NETTRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesist valikut majapidamis-, tervise-, ilu- ja lastetooteid, et lihtsustada ja rikastada meie klientide elusid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mugavus kohtub kvaliteediga, kus iga ese teie kodus aitab kaasa hästi elatud elule. NETTRADE OÜ usub, et õiged tooted võivad muuta teie igapäevase rutiini avastusretkeks ja kerguseks. Meie missioon on lihtne: Pakume mitmekesist valikut kodu-, tervise-, ilu- ja lastekaupu, et lihtsustada ja rikastada meie klientide elusid.

Alates hetkest, kui ärkate meie tipptasemel kohvimasinate lõhnavale kohviaroomile, kuni hetkeni, kui lõõgastute oma kodu mugavuses, ümbritsetuna meie hoolikalt valitud lambipirnide pehmest valgusest, oleme teiega. Meie köögikaubad nagu blenderid, multikeetjad ja aurutid on loodud inspireerima teie kulinaarseid seiklusi, samal ajal kui meie tervise- ja ilutooted lubavad spaataolist kogemust otse teie enda vannitoas.

Väikestele ei paku meie lastekaubad mitte ainult mänguasju ja rõivaid; need on rõõmsate lapsepõlvemälestuste ehituskivid. Ja kuna me mõistame ühenduses olemise tähtsust, hõlmab meie Aksessuaaride valik Mobiiltelefonide Ümbriseid kuni Kõrvaklappidest, tagades, et olete varustatud digiajastu jaoks.

NETTRADE OÜ ei ole lihtsalt toodete müüja; me oleme elude rikastajad ja ostlemise lihtsustajad! Iga meie pakutav ese on meie kvaliteedi, mugavuse ja igapäevaste toimingute veidi vähem tavaliseks muutmise pühendumuse tunnistus. Nii et olenemata sellest, kas olete hõivatud vanem, tervisehuviline või keegi, kes hindab elu peenemaid asju, on meie hoolikalt valitud valik kindlasti teie vajadustele vastav.

Liituge meiega sellel teekonnal. Avastage meie põhikaupade valikut, sukelduge meie kodukaupade kollektsiooni ja avastage ilu meie tervise- ja ilutoodetes. 

Aitäh, et olete meiega!

VEEBIPOOD

NETTRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu

Kiire tarne ja suurepärane klienditeenindus.

- Tõnis

Usaldusväärne partner igapäevaste ostude jaoks.

- Marko

Lihtne ja kiire ostuprotsess, kauba kvaliteet on super!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NETTRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Nettrade OÜ asutati 2020. aastal, mille põhitegevusala on jaemüük posti või Interneti teel. Müügitulu 2022. aastal oli 292 tuhat eurot, 2021. aastal oli 236 tuhat eurot. 2022. aastal oli ettevõtte majandustulemuseks 407 eurot kasumit, 2021. aastal kasum oli 1 362 eurot. 2022. aastal oli ettevõttel 1 töölepingu töötaja. 2022. aastal oli majanduskeskkond Eestis ja ka kogu maailmas väljakutseid pakkuv. Eelkõige mõjutasid majanduskeskkonda Ukraina sõda, energiahindade kiire kasv, kõrge inflatsioonitase ning kasvanud intressimäärad. Majandustegevuse olulisemad suhtarvud on: 2022 2021

Dropdown

kõik artiklid

Muutke oma vannituba spaasarnaseks nende aksessuaaridega

Kujutage ette, et astute oma vannituppa ja teid tervitab luksusliku spaa rahulik õhkkond. See unistus võib saada reaalsuseks õigete aksessuaaride ja loovuse puu
ssb.ee
Kujutage ette, et astute oma vannituppa ja teid tervitab luksusliku spaa rahulik õhkkond. See unistus võib saada reaalsuseks õigete aksessuaaride ja loovuse puudutusega. Vannitoa muutmine spaa sarnaseks ei ole ainult esteetika küsimus; see on ruumi loomine, kus saate pika päeva järel lõõgastuda ja ennast värskendada. Spaa-inspireeritud vannituba pakub pääsu igapäevaelu stressist, pakkudes privaatset pelgupaika lõõgastumiseks ja enesehoolduseks. See võib samuti suurendada teie kodu väärtust ja parandada teie üldist heaolu. Eesti sihtgrupi jaoks on vannituba rohkem kui lihtsalt funktsionaalne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.