Rohkema info nägemiseks:

VEISAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ehitus-, hooldus- ja haldusteenuseid, hõlmates nii sise- kui väliskoristust, tehnosüsteemide jälgimist ning üldist kinnisvarahooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte pakub mitmekülgseid ehitus- ja hooldusteenuseid, mille eesmärk on tagada meie klientide rahulolu. Meie tegevusalade hulka kuuluvad ehitus, mis hõlmab nii hoonete väliste kui ka siseste kütte-, vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitust ja remonti ning hooldus, mis keskendub korteriühistute ja eramajade hooldusele ja teenindamisele.

Pakume paindlikke haldus- ja hooldusteenuseid erinevatel lepingulistel alustel, vastavalt tellija vajadustele. Meie paketis sisaldub mitmeid olulisi teenuseid, sealhulgas haldus, sise- ja väliskoristus, raamatupidamine, avariiteenus 24/7 ning tehnohooldus, mis hõlmab soojussõlme, vee-, kütte- ja elektrisüsteemide kontrolli ja hooldust.

Meie klientide hulka kuuluvad mitmed koolid ja lasteaiad, kelle usaldusväärsus ja rahulolu on meie jaoks äärmiselt olulised. Lisaks pakume hooldusteenuseid ka Selveri ketti kuuluvatele kauplustehoonetele, tagades nende sujuva toimimise ja klientidele mugavuse. Lisaks on meie klientideks ka mitmed korteriühistud, kelle kodude eest hoolitseme korraliku hoolduse ja teenindusega.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis vastab täielikult meie klientide ootustele ja vajadustele. Olenemata nende nõuetest ja tingimustest, pakume alati parimat lahendust. Meie kogenud meeskond on pühendunud kõikidele projektidele ning tagab kiire ja tõhusa tegutsemise.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie ehitus- ja hooldusvajadustele. Oleme valmis teid abistama ja tagama teie rahulolu meie teenustega.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

VEISAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Klienditeenindus oli vastutulelik ja abivalmis.

- Mart

Igati rahul teenusega, kindlasti kasutan veel!

- Karin

Tänan meeldiva koostöö eest.

5 märki, et teie küttesüsteem vajab uuendamist

Kui aastaajad muutuvad, muutub teie küttesüsteemi jõudlus mugavuse ja efektiivsuse jaoks ülioluliseks. Tunnustades märke, et teie küttesüsteem vajab uuendamist, võite päästa end ootamatutest riketest ja kulukatest energiaarvetest. Siin on viis näitajat, et on aeg kaaluda küttesüsteemi uuendamist. 1. Ebaühtlane kütmine ja külmad kohad Ebaühtlane kütmine ja külma kohtade olemasolu teie kinnisvaras võib olla selge märk, et teie küttesüsteem ei suuda soojust ühtlaselt jaotada. See võib olla tingitud mitmesugustest probleemidest, sealhulgas vananenud disainist, kehvast isolatsioonist või rikkis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma kinnisvarale õige hooldusleping?

Hoolduslepingud on kokkulepped kinnisvaraomanike ja teenusepakkujate vahel, mis määratlevad tingimused kinnisvara infrastruktuuri hoolduseks ja paranduseks. Nee
ssb.ee
Hoolduslepingud on kokkulepped kinnisvaraomanike ja teenusepakkujate vahel, mis määratlevad tingimused kinnisvara infrastruktuuri hoolduseks ja paranduseks. Need lepingud on hädavajalikud, et tagada hoonete ja seadmete hooldus, et ennetada ootamatuid rikkeid, tagada ohutus ja pikendada nende eluiga. Hoolduslepinguid on mitut tüüpi, sealhulgas täiskattega, ennetavad ja maksa-kui-kasutad plaanid. Iga tüüp pakub erinevaid teenindustasemeid ja kulustruktuure, et sobida erinevate vajaduste ja eelarvetega. Oma hooldusvajaduste hindamine Teie kinnisvara suurus ja keerukus mõjutavad suuresti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.