Rohkema info nägemiseks:

JOYIXIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JOYIXIR OÜ kohta arvamuslugu!"

JOYIXIR OÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Joyixir on indie-mängustuudio, mis arendab mobiiliplatvormidel lõbusaid ja meelelahutuslikke tasuta mängitavaid mänge, mis kaasavad tuhandeid inimesi. Samuti töötab see välja ettevõttesiseseid tööriistu ja tarkvara, mida on vaja mängude käitamiseks.

Olenevalt mängust ja rahalisest olukorrast otsustas ettevõte avaldada arendatud mänge üksi või avaldada partnerlussuhteid suurte tasuta mängitavate mängude kirjastusettevõtetega. Mängud avaldatakse peamiselt App Store'i ja Google Play Store'i kaudu tasuta monetiseerimise alusel. Tulu saadakse mängudes müüdavate esmaklassiliste kaupade ja rakendusesiseste reklaamide kaudu.

Ettevõte on töötanud erinevates mobiiltelefonide mängužanrites. 2021. aastal investeeris see peamiselt arenevasse žanri nimega Hyper-Casual.

Selle žanri identifitseerib selle väga lai vaatajaskond, kes mängib mänge lühikeste seansside jooksul, ja seda rahastatakse peamiselt rakendusesiseste reklaamide kaudu. Joyixir töötas 2021. aastal välja ja testis 23 prototüüpi, saades 99 000 eurot tulu prototüübipõhiselt makstavatest lepingutest ja 65 000 eurot avaldatud hyper-casual mängust (Couples Yoga).

Nagu eelmise aasta tegevusaruandes tuvastati, oli suureks riskiks mänguarendajate kasvav huvi kasvava turu vastu, mis tõi kaasa ülisuure vabaajamängude ja -kontseptsioonide pakkumise, mis suurendas hüppeliselt hyper-casual mängude avaldamise riske. Seetõttu kaldus enamik suuremaid väljaandjaid sellest žanrist eemale, nihutades oma investeeringud hyper-casual kasutatavatelt mängudelt mobiilimängude turu muudesse segmentidesse.

Joyixir polnud sellest väljapääsust erand. Olles tõestanud oma tugevust sõnamängudes, on Joyixir seadnud uue sõnamängu põhirõhku, liikudes samal ajal läbi üha suureneva turbulentsi hyper-casual turul. Uus risk seisneb sõnamängude arendamise keerukuses, mille finantstulemuste saavutamiseks kulub tavaliselt rohkem kui aasta, erinevalt ülikiiretest hyper casual mängudest, mis võtavad aega vaid mitu kuud. Seetõttu püütakse jõuda esialgsete KPI-deni, et tõestada arenduses oleva sõnamängu tulevikku. Võimaldades rahastamist enda vahenditest, mis võib ettevõttet piisavalt toita, et turule jõuda.

Joyixir'i varasemad rekordid sõnamängude arendamisel ja avaldamisel tõestavad tema tugevust selles valdkonnas ja potentsiaali omandada märkimisväärne osa ülemaailmsel sõnamängude turul. Samuti minimaliseerib see riske, tuvastades need varakult, kasutades eelnevaid kogemusi.

Joyixir on oma uue investeeringu rahastamiseks jätkanud hyper-casual prototüüpide arendamist vaatamata turu turbulentsile. 2022. aastal töötati välja 32 hyper-casual prototüüpi, mis toovad 136 000 eurot tulu. 2022. aasta finantsaruanded näitavad aga märkimisväärset kahjumit, kuna olulised investeeringud sõnamängu arendamisse ja testimisse on viimase aasta jooksul tekitanud lisakulutusi. Nende kulude väärtus realiseerub alles mitu kuud pärast uue mängu pehmet käivitamist kui hakkavad ilmnema uued tuluallikad, samuti finantsvõimendused aktsiakapitali ja faktooringu kaudu, mis aitavad mängu ja sellega seotud rahalisi tootlusi kiiresti suurendada. Pehme käivitamine on planeeritud 2023. aasta 3. kvartalis.

JOYIXIR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.