Rohkema info nägemiseks:

AEGVIIDU ENERGIAJAAM OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 247; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AEGVIIDU ENERGIAJAAM OÜ kohta arvamuslugu!"

AEGVIIDU ENERGIAJAAM OÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aegviidu Energiajaam OÜ on ellu kutsutud eesmärgiga arendada Aegviidu alevisse, Laoplatsi kinnistule, päikese-energiajaam. Nimetatud kinnistu sobib selleks suurepäraselt. Alevi tsentris asuv kinnistu, millel asub alajaam, on kohalikule tarbijale, projekti realiseerudes, täiendavaks energia tagajaks.

Aruande majandusaastale eelnenud majandusaastal said realiseeritud kõik vajalikud ettevalmistustööd. Koostatud ja kooskõlastatud on detailplaneering ja projekt. Välja on valitud päikesejaama ehitaja. Koostöö ehitajaga ehitusloa taotluse esitamiseni veel ei ole viinud. Hetkel projekti pidurdav kitsaskoht on energiataristu üldisemalt. Meile tehtud energiataristu liitumis-pakkumine eeldas meilt lisainvesteeringut, mis automaatselt pikendas meie projekti tasuvusaega. Oleme seisukohal, kus ülekande võimsuse arendamine ei pea olema meie koorem kanda.

Energia ülekande eest vastutavad vastavad ettevõtted Eestis, mis selle teenuse eest ka vastavat tasu koguvad. Käesolevaga peame lihtsalt ootama, millal energiataristu oma orgaanilise arenguga jõuab tasemele, kus on valmis meie võimsust üle kandma. Uurimine ja päringud näitavad, et see võib võtta aega aastaid. Kuniks aega kätte jõuab plaanime antud maatüki anda laoplatsina rendile või seda muud moodi (viie kuni kümne aasta perspektiivis) ajutiselt väärindada. Võibolla isegi osaliselt ajutiselt või püsivalt hoonestada. Loodava päikesepargi asetus on täpselt paigas, mis võimaldab meil ülejäänud maa/ruumi osas alternatiivseid plaane teha.

Meie energiajaama arendusprojekti realiseerumise üheks alternatiiviks võivad saada täna arendatavad või veel välja arendamata tehnoloogiad, mille abil energiat tulevikus transportida. Igal juhul on koostatud projekt ja antud kinnistut väärindav äriidee jätkuvalt perspektiivikas ning meile atraktiivne.

Puuduva majandustegevuse tõttu ei teeninud ettevõtte tulu. Puhaskahjumiga lõppenud majandusaastast tingituna oli ettevõte omakapital 31.12.2022 seisuga negatiivne, kuid plaanime selle viia seadusega kooskõlla järgmiste perioodide arvelt. Senimaani rahastame ettevõtte tegevust osanike antud laenuga. Juhatuse liikmetele töötasu 2022. majandusaastal ei makstud.

AEGVIIDU ENERGIAJAAM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.