Rohkema info nägemiseks:

JRB MILLERWOOD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 671; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JRB MILLERWOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

JRB MILLERWOOD OÜ hetkeolukord

Juba 671 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

JRB Millerwood OÜ asutati 07.09.2020. Firmale kuulub kaubamärk Minu Koer lemmikloomakauplus. Firma tegeleb lemmikloomatarvete jaemüügiga. Peamised kaubakategooriad on kuivtoit, toortoit, toidulisandid, treeningvahendid, rõivad, mänguasjad. Kõrvaltegevusena pakume ka väikeses mahus groominguteenust. Minu Koera lemmikloomakauplusi on kokku kolm - Tabasalus, Jälgimäel ning Põltsamaal. Lisaks kuuluvad JRB Millerwood OÜ-le domeenid www.minukoer.ee ja www.rawfood.ee.

Ettevõtte müügitulu aruandeperioodil oli 1 050 094 eurot ja ettevõtte sai kasumit 95 424 eurot.

Aruandeperioodil oli ettevõttes 6 töötajat ja palgakulu koos maksudega moodustas 119 277 eurot.

Materiaalset põhivara ei soetatud.

Eelneval perioodil tegime ettevalmistusi e-poodide integreerimisele laosüsteemiga ja suurendasime välimüükidel osalemist (laadad, koertenäitused jne).

Järgneva perioodi põhifookus on Põltsamaa müügikoha kolimine uuele pinnale, uue kodulehe väljatöötamine ja meeskonna koolitamine.

JRB MILLERWOOD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.