Rohkema info nägemiseks:

RAUME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne koristusettevõte, kelle kireks on luua puhtad ja kaunid keskkonnad, muutes ruumid elamisväärseks ja esinduslikuks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud pakkuma tipptasemel puhastusteenuseid ettevõtetele ja korteriühistutele. Meie eesmärk on tagada, et teie ruumid oleksid alati laitmatult puhtad ja teie hoone oleks vastupidav ning ilus.

Raume OÜ eksperdimeeskond on varustatud kõige kaasaegsemate vahenditega, tagades teie siseruumide laitmatu puhtuse. Kas tegemist on kontori, poe või kortermaja koristamisega, meie meeskond tagab, et iga nurk säraks puhtusest. Kasutame keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid, et tagada puhas keskkond nii teile kui ka meie planeedile.

Teie ettevõtte või korteriühistu esmamulje on meie jaoks oluline. Meie välikoristusteenused aitavad teil säilitada professionaalse ja kutsuva väljanägemise. Alates akende pesemisest kuni kõnniteede puhastamiseni, hoolitseme igast välispinnast, et see kajastaks teie organisatsiooni identiteeti ja uhkust.

Lisaks puhastusteenustele võib meie professionaalne meeskond võtta enda kanda ka hoone üldpuhastusteenused. See ei hõlma mitte ainult pindade puhastamist, vaid judt sügavpuhastust, mis tagab, et teie hoone ei ole mitte ainult särav puhas, vaid ka vastupidav ja kaunis. Olgu tegemist akende pesemise, põrandate hoolduse või muude puhastustöödega, usaldage meid tagamaks, et teie hoone väljendab alati kõrget standardit ja elegantsi.

Meie kliendid on meie suurim väärtus. Raume OÜ panustab kõrgekvaliteedilistesse teenustesse, mis on kohandatud vastavalt teie vajadustele ja soovidele. Teie mugavus ja usaldus on meie suurimad motivaatorid ning me oleme uhked, et saame aidata teil luua puhas ja meeldiv keskkond.

Küsige meilt täiendavat teavet või hinnapakkumist, et saada parimad puhastusteenused, mida teie organisatsioon või korteriühistu väärib. Võtke ühendust juba täna, et koos leida parim lahendus, mis vastab teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust!

Kontakt:

aime@raume.ee
+372 554 9445

RAUME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris M.

Suurepärane teenus, alati täpne ja kvaliteetne!

- Andrus T.

Professionaalne ja sõbralik meeskond. Hindan nende pühendumust.

- Kaire P.

Usaldusväärsed ja kiired. Pole paremat koristusteenust kohanud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millal tellida sisepuhastusteenus?

Tere tulemast Raume OÜ põnevasse maailma, kus puhtus on kõrgeim kunstivorm ja iga teie ruumi nurk on meie loovuse lõuendiks! Selles artiklis sukeldume sügavale sisekoristusteenuste maailma, avastades, kuidas meie professionaalne meeskond muudab teie igapäevased ruumid mitte ainult säravaks ja kutsuvaks, vaid ka tõeliseks puhtuse kunstiteoseks. Kujutage ette ruumi, kus iga pind särab puhtusest ja igal õhuhetkel on tunda värskust. See pole pelgalt puhastamine; see on kunst. Meie kogenud sisekoristuse eksperdid ei tee mitte lihtsalt ruumide puhastust, vaid loovad neist tõelised meistriteosed. Me

Dropdown

kõik artiklid

Millist mõju avaldab puhas elukeskkond meie igapäevaelule?

Kas olete kunagi mõelnud, millist mõju võib puhtus avaldada teie igapäevasele elule ja töökeskkonnale? Puhas keskkond mitte ainult ei kajasta head hügieeni, vai
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, millist mõju võib puhtus avaldada teie igapäevasele elule ja töökeskkonnale? Puhas keskkond mitte ainult ei kajasta head hügieeni, vaid ka loob positiivse atmosfääri, mis mõjutab meie meeleolu ja tervist. Üldpuhastusteenused on rohkem kui lihtsalt koristamine – need toovad teie ruumidesse värskuse, efektiivsuse ja rahuolu tunde. Miks tasub valida meie üldpuhastusteenused?  Meie üldpuhastusteenused on kõrgtasemel. Meie professionaalsed koristajad on koolitatud, kogenud ja varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, et tagada põhjalik ja täpne koristustöö. Meie eesmärk pole

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.