Rohkema info nägemiseks:

EURO TRANS OIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 533; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EURO TRANS OIL kohta arvamuslugu!"

EURO TRANS OIL OÜ hetkeolukord

Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus on taimeeõli hulgimüük. Taimeõli on üks põllumajanduse keskseid majandustooteid. Euro Trans Oil OÜ ostab sertifitseeritud kaupu usaldusväärselt tarnijatelt.

Ost/müük toimub vastavalt eelnevalt sõlmitud lepingutele, milles on esitatud kauba kogus, hind, tarneaeg ja tasumise/ettemaksu tähtaeg.

Ettevõte tegutseb vastavalt rahvusvahelistele kaubandusreeglitele Incoterms 2010, mille tingimused on sätestatud sõlmitud lepingutes või arvetes. Saame tänu usaldusväärsetele tarnijatele tagada alati kvaliteetse ja sertifitseeritud kauba õigeaegse kohaletoimetamise. Teeme koostööd Euroopa Liidu liikmesriikidega.

Majandusaastal investeeringuid ei tehtud, kuna ettevõte on tegutsenud lühikest aega ja saadud kasum investeeriti käibekapitali, suurendades müügimahtusid. Antud hetkel olulisi investeeringuid plaanis ei ole, kuna hindame turu hetkeolukorda ja otsime lähitulevikus uusi võimalusi.

Aruandeaastal teadus- ja arendustegevust ei toimunud ning katsetusi ega konstruktoritöid ei teostatud ja seega ei tekkinud nendega seotud kulutusi. Antud hetkel pole plaanis teostada lähiaastatel märkimisväärseid teadus- ega arendusuuringuid.

Sündmusteks, millel võib olla oluline mõju Euro Trans Oil OÜ finantsaruannetele, on: - Planeeritud muudatused äristrateegias: kui ettevõte kavatseb muuta oma strateegiat, võib see mõjutada selle finantstulemusi tulevikus. Näiteks laienemine uutele turgudele või lahkumine praegustelt turgudelt.

- Suuremahuliste lepingute sõlmimine: suuremahuliste lepingute allkirjastamine või olemasolevate klientide kaotamine võib oluliselt mõjutada ettevõtte tulusid.

- Muudatused turutingimustes: selline tegur nagu hinnamuutused võib mõjutada finantstulemusi.

Üldine makromajanduslik areng mõjutab oluliselt ettevõtte tegevuskeskkonda ja võib mõjutada selle finantstulemusi. Siin on mõned viisid, kuidas see võib juhtuda: - Majanduskasv ja nõudlus: kui majandus kasvab, võib see suurendada nõudlust ettevõtte toodete järele, sealhulgas õli järele. See võib kaasa tuua müügimahtude ja tulude kasvu.

- Inflatsioon ja tooraine maksumus: kõrge inflatsioonitase võib suurendada tooraine maksumust, mis võib mõjutada ettevõtte toodete omahinda.

See võib vähendada kasumlikkust.

- Reguleerimine ja maksustamine: muudatused valitsuse poliitikas, sellised nagu maksumuudatused, võivad mõjutada ettevõtte kulusid ja kasumit.

Seega võib üldisel makromajanduslikul arengul olla nii positiivne kui ka negatiivne mõju Euro Trans Oil OÜ finantstulemustele ja seepärast jälgib ettevõte neid tegureid tähelepanelikult ja kohandab oma strateegiat vastavalt muutustele tegevuskeskkonnas.

Eduka õlimüügiettevõtte jaoks on oluline arvestada selliste teguritega nagu hooajalisus ja tsüklilisus, töötada välja strateegiad varude juhtimiseks, turunduseks ja hinnakujunduseks, et kohaneda muutustega müügiturul sellistel perioodidel, kuna äritegevuse hooajalisus sõltub otseselt saagist.

Meie äritegevusel puudub oluline mõju keskkonnale üldiselt ja sotsiaalsele keskkonnale.

Ettevõtel ei ole valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Kõik arveldused on ühes valuutas – euro.

Juhtkonna hinnangul on finantsintrumentide finantsriski ulatus alla riskitaluvuse piiri. Euro Trans Oil OÜ ei ole avatud hinnariskile seoses finantsinstrumentidega, kuna ei omata investeeringuid omakapitaliinstrumentidesse.

Aruandeperioodil palgalisi töötajaid ei olnud.

2023. aastal jätkatakse sama äritegevusega. Plaanime kaupade -ostu-müügi mahtu veel suurendada, tehes koostöd uute lepinguosalisega ning võimalusel laienedes müüdava kauba valiku.

Peamised Suhtarvude arvutamisel kasutatud 2022 2021 finantssuhtarvud valemid

Müügitulu (eurodes) 37,710,392.00 8,494,595.00

Puhaskasum/Puhaskahjum 2,894,648.00 70,036.00 (eurodes)

EURO TRANS OIL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.