Rohkema info nägemiseks:

BIM PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3096; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta BIM PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BIM Projekt OÜ meeskond on meie ettevõtte süda ja hing ning võti meie edukate projektide taga. Oleme uhked oma meeskonna mitmekesisuse ja kogemuste üle, mis muudavad meid ehitusvaldkonnas tõeliseks professionaalideks. Meie insenerid, arhitektid, projektijuhid ja spetsialistid omavad rikkalikku teadmistebaasi ja praktilist kogemust ehitusprojektide mitmesugustes valdkondades. Iga meeskonnaliige toob lauale ainulaadse panuse, mis aitab meil pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi.

Ehitusprojektide edukas teostamine nõuab põhjalikku planeerimist, kvaliteetset projekteerimist ja tõhusat juhtimist. Siin astubki lavale BIM Projekt OÜ - 2020. aastal loodud ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja projekteerimisteenuseid, et tagada klientidele sujuv ja kvaliteetne ehituskogemus.

Meie põhiteenused:

  1. Projekteerimine: Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste ehitussüsteemide projekteerimisele, olgu selleks veevarustus, kanalisatsioon, sademeveekanalisatsioon, drenaaž, küte, ventilatsioon, jahutus või soojustrassid. Lisaks pakume tuge ehituslubade ja -teatiste taotlemisel, et kliendid saaksid alustada ehitustöödega ilma bürokraatliku vaevata.

  2. Projektijuhtimine: Meie eesmärk on teha ehitusprojektid kliendi jaoks võimalikult muretuks. Seetõttu pakume professionaalset projektijuhtimist, mis hõlmab suhtlemist, organiseerimist, projekteerimistööde juhtimist ning kõigi vajalike kooskõlastuste ja lubade hankimist. Teie eest!

  3. Konsultatsioonid, omanikujärelevalve ja ekspertiisid: Kas vajate abi ehitusprojekti õigsuse kontrollimisel või ehitamise kvaliteedi tagamisel? Meie ekspertide meeskond pakub nõu ja omanikujärelevalvet ning viib läbi ekspertiise, et aidata teil teha teadlikke otsuseid oma ehitusprojekti osas.

Miks valida BIM Projekt OÜ:

  1. Spetsialistid ala tipus: Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad põhjalikke teadmisi kehtivatest normidest, standarditest ja heast ehitustavast. See tagab, et teie projekt vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

  2. Kaasaegne tehnoloogia: Oleme kaasas ajaga ning pakume kaasaegset BIM-projekteerimist, kasutades litsentseeritud tarkvara nagu AutoCAD, MagiCAD, VK-torustikud ja teised, et tagada projekti täpsus ja tõhusus.

BIM Projekt OÜ loodi eesmärgiga pakkuda klientidele terviklikke projekteerimis- ja ehitusteenuseid, mis hõlmavad nii hoonete sise- kui ka välissüsteeme. Alustasime veevarustuse, kanalisatsiooni, sademeveekanalisatsiooni ja drenaažisüsteemide projekteerimisega ning tänu tugevatele koostööpartneritele saame pakkuda ka kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemidega seotud lahendusi.

Me hindame kõrgelt projektide kvaliteeti ja teeme kõik endast oleneva, et tagada parimad tulemused õigeks tähtajaks. Meie lähedane ehituskogemus võimaldab meil pakkuda klientidele mõistlikke ja optimaalseid lahendusi, arvestades iga projekti eripära.

BIM Projekt OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusprojektide kavandamisel ja teostamisel.

Ootame teiega koostööd, et viia teie ehitusvisioonid ellu parimal võimalikul viisil!

kontakt

BIM PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Teenindus oli kiire ja kvaliteetne. Suurepärane, soovitan!

- Kert T.

Meie projekti jaoks oli BIM Projekt OÜ parim valik. Jäime tehtud tööga väga rahule!

- Priit S.

Omanikujärelevalve teenus aitas meil ehitusprojekti suurepäraselt jälgida.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BIM PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

BIM Projekt OÜ alustas äritegevust märtsis 2021.a.. Põhitegevusalaks on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine . 2022.a. majandusaasta lõpetas ettevõte kasumiga 6 395 eurot. 2022.aastal ettevõtes ei olnud ühtegi töötajat. Juhatusele väljamakseid pole tehtud. 2023.aastaks planeerib ettevõte tugevdada oma positsiooni ehitusliku insener-tehnilise projekteerimise ja nõustamise turul ning leida uusi kliente.

Dropdown

kõik artiklid

Mida tähendab omanikujärelevalve?

Ehitusprojektide maailmas on omanikujärelevalve mõiste saanud üha olulisemaks. Omanikujärelevalve on ehitusprojekti haldamise ja juhtimise protsess, kus tellija
ssb.ee
Ehitusprojektide maailmas on omanikujärelevalve mõiste saanud üha olulisemaks. Omanikujärelevalve on ehitusprojekti haldamise ja juhtimise protsess, kus tellija ehk omanik palgab sõltumatu professionaali või meeskonna jälgima ja kontrollima, kuidas ehitusprojekt kulgeb. See hõlmab järelvalvet ehitustööde kvaliteedi, ajakava ja eelarve üle ning tagab, et projekt vastaks kõikidele kehtivatele standarditele ja nõuetele. Omanikujärelevalve roll ehitusprojektis on toimida omaniku esindajana ja tagada, et kõik projektiga seotud aspektid kulgevad sujuvalt ning vastavad omaniku eesmärkidele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.