Rohkema info nägemiseks:

PLUMMY GAMES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 62; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PLUMMY GAMES OÜ kohta arvamuslugu!"

PLUMMY GAMES OÜ hetkeolukord

Juba 62 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Plummy Games OÜ asutati 16.10.2020 ja arendab mobiilimänge casual-žanris. Ettevõtte loodud mängud on mõeldud avaldamiseks nii iOS- kui ka Android-seadmetes.

Praegu beta-versioonis välja lastud "Star Merge" nimelise mänguga on võimalik tutvuda siin:

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miramerge&hl=en&gl=US

App Store https://apps.apple.com/gb/app/star-merge-merge-match-puzzle/id1580697094

Mängu ülemaailmne väljalaskmine on planeeritud 2023. aasta neljandas kvartalis.

2022. aastal oli majanduskeskkond Eestis ja ka kogu maailmas väljakutseid pakkuv. Eelkõige mõjutasid majanduskeskkonda Ukraina sõda, energiahindade kiire kasv, kõrge inflatsioonitase ning kasvanud intressimäärad.

Üldine majanduskeskkond ei ole Plummy Games OÜ tulemuslikkuse kujunemisel möödunud majandusaastal olulist rolli mänginud. Erinevate majanduslike tegurite ja turutingimuste tulemusena kogeti nii võimalusi kui ka väljakutseid, mis on mõjutanud ettevõtte äritegevust.

Ettevõte jälgib tähelepanelikult makromajanduslikke näitajaid ja suundumusi, mis tööstusharu mõjutasid. Kasutades oma turuanalüüsi ja paindlikku otsustusvõimet, suudeti muutusi ette näha ja neile reageerida, tagades toodete ja teenuste asjakohasuse ja konkurentsivõimelisuse.

Tarbijate kulutused mobiilimängudele langesid pärast pandeemiat pisut, kuid 2023. aasta esimeseks kvartaliks jõudsid need 2021. aasta esimese kvartali tasemele. Samal ajal saavutas ettevõte 2022. aastal prognooside kohaselt märkimisväärse kasvu ja stabiilsuse. Jäädakse valvsaks nii kasvuvõimaluste leidmisel kui ka majanduse volatiilsuse tõttu tekkida võivate riskide maandamisel. Säilitades oma kliendikeskse fookuse, investeerides innovatsiooni ja säilitades tegevuse tõhususe, ollakse ettevõttes kindlad, et suudetakse toime tulla kõigi eesseisvate majanduslike väljakutsetega.

Hasartmängutööstust on peetud "katastroofikindlaks" ja viimase 14 aasta jooksul on turg pidevalt kasvanud, prognooside kohaselt jätkub kasv vähemalt järgmiseks 5 aastaks. Seetõttu plaanitakse jätkuvalt keskenduda kvaliteetsete toodete turule toomisele.

Plummy Games OÜ pikem eesmärk on saada ülemaailmseks liidriks oma mängužanris.

07.07.2022 asutati Moldaavias Plummy Games OÜ tütarettevõte Plummy Games S.R.L.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 6 015 0

Käibevarad 1 370 499 0

Lühiajalised kohustised 3 511 0

Varad 1 375 050 0

Puhaskasum -140 012 0

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum (kahjum) / müügitulu -23,3 -

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustised 390,3 -

ROA (%) = puhaskasum (kahjum) / varad kokku -0,10 -

PLUMMY GAMES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.