Rohkema info nägemiseks:

BESTCLEAN EVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7569; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta BESTCLEAN EVER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Asutatud eesmärgiga pakkuda tipptasemel puhastusteenuseid, on BESTCLEAN EVER OÜ tänaseks kujunenud üheks usaldusväärseimaks partneriks äriklientidele ja korteriühistutele. Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad kolimisjärgset puhastust, trepikodade igapäevast hooldust ning hoonete tööstuslikku puhastust.

Meie missiooniks on luua ja hoida puhtust, mis ületab ootusi. Iga projekt on meie jaoks unikaalne, mistõttu pühendume sellele, et leida just Teie vajadustele vastavad lahendused. Oleme tõestanud, et puhtus ei ole pelgalt visuaalne aspekt, vaid oluline komponent igas töökeskkonnas, mis aitab kaasa nii töötajate heaolule kui ka ettevõtte üldisele produktiivsusele.

Tänu aastatepikkusele kogemusele ja professionaalsele meeskonnale suudame pakkuda laitmatut teenust, mis vastab kõige kõrgematele standarditele. Oleme pühendunud keskkonnasõbralike puhastusvahendite ja -meetodite kasutamisele, tagades sellega ohutu ja tervisliku keskkonna nii klientidele kui ka meie töötajatele.

BESTCLEAN EVER OÜ on Teie kindel partner, kui vajate kvaliteetset ja usaldusväärset puhastusteenust. Meie eesmärk on mitte ainult pindade puhastamine, vaid ruumide muutmine terviklikult puhtaks ja meeldivaks keskkonnaks.

Võtke meiega ühendust ja lubage BESTCLEAN EVER OÜ-l tuua teie ruumidesse uus puhtusestandard!

Kontakt

+372 5628 8766

BESTCLEAN EVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Täiuslik teenus, alati puhas tulemus.

- Kaur S.

Professionaalne suhtumine igas detailis.

- Siiri T.

Imetlusväärne täpsus ja efektiivsus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BESTCLEAN EVER OÜ tegevusaruanne 2022

BestClean Ever OÜ on Eesti puhastusettevõte, mis asutati 2020. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne teenusepakkuja. Ettevõtte põhitegevusala on EMTAK kood 81221 Hoonete muu puhastus ja tööstuslik puhastustegevus. See tähendab, et BestClean Ever OÜ pakub laia valikut puhastusteenuseid, mis hõlmavad nii hoonete sisemist kui ka välimist puhastust, samuti tööstuslike objektide puhastust. BestClean Ever OÜ on tuntud oma põhjalikkuse ja tähelepanu poolest detailidele. Nad kasutavad kaasaegseid puhastusvahendeid ja -tehnoloogiaid,

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid koristustarbeid teevad Kiehl ja Kiilto?

Kiilto ja Kiehl on mõlemad koristustarvete ja -vahendite tootjad. Mõlemad ettevõtted pakuvad laias valikus erinevaid tooteid, mis aitavad puhastada ja hooldada
ssb.ee
Kiilto ja Kiehl on mõlemad koristustarvete ja -vahendite tootjad. Mõlemad ettevõtted pakuvad laias valikus erinevaid tooteid, mis aitavad puhastada ja hooldada erinevaid pindu ja materjale. Mõned näited koristustarvetest, mida Kiilto ja Kiehl pakuvad, on järgmised: Puhastusvahendid: nii universaalsed kui ka spetsiifilised puhastusvahendid, näiteks klaasipuhastusvahendid, vannitoapuhastusvahendid, köögipuhastusvahendid, vaipade ja tekstiilide puhastusvahendid jne. Pesuvahendid: nii riiete kui ka nõude pesuvahendid, nagu näiteks nõudepesuvahendid, pesupulbrid ja -vedelikud, kangapehmendajad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.