Rohkema info nägemiseks:

MARKETING LAUNCH TEAM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 48; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARKETING LAUNCH TEAM kohta arvamuslugu!"

MARKETING LAUNCH TEAM OÜ hetkeolukord

Juba 48 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sel aastal (s.o 2022) jagunesid meie teenused kaheks põhisegmendiks: 1. Veebilehe kujundus&arendus, bränding ja hooldusteenused 2. Sotsiaalmeedia turundus- ja reklaamiteenused

Meie teenuse esimene osa hõlmab efektse veebilehe ülesehitust mis annab professionaalselt kujundatud ja arendatud veebisaitide kaudu suurema nähtavuse ja seetõttu rohkem ärivõimalusi. Selle teenuse osana aitame sisse seada hostingu- ja domeeni konfiguratsioone, välja töötada lehe temaatika, koostame brändingujuhiseid ja kohandame veebisaidi disaini stiili. Samuti aitame luua tõhusaid call-to-actions ja opt-in vorme; teha märksõnaanalüüsi nähtavuse maksimeerimiseks; seadistada analytics tracking code ja muid tööriistu külastajate jälgimiseks.

Teise teenuse osana pakume klientidele igakülgseid sotsiaalmeedia turunduse lahendusi. Me töötame välja orgaanilise kasvu strateegiaid kaasahaarava sisu loomise ja järgijatega suhtlemise põhjal. Selle teenuse hulka kuulub klientide sotsiaalmeedia kampaaniate & postituste arendus ja disain mitmetes kanalites, nagu Facebook ja LinkedIn. Eelmisel aastal suurendasime klientidel 53% engagement rate ja 87% sotsiaalmeedia kanalite kaudu külastajate arvu. Samuti aitasime oma klientidel hallata nende Facebooki tasulisi reklaamikampaaniaid, mis keskenduvad müügivihjete genereerimisele. Tegeleme kõigi vajalike tegevustega: reklaami loovgraafika kujundamisega; asjakohaste märksõnade otsinguga et tuua potentsiaalsed kliendid neile sobivamate tulemusteni; erinevate platvormide andmete analüüsiga toimivuse optimeerimiseks ja investeeringute tootluse suurendamiseks; ning kampaaniate tulemuste aruannete loomisega mis põhinevad klienditagasisidel ja soovitustel. Meil õnnestus sel aastal suurendada klientide lead conversion 34%.

Järgmisel aastal loome väikeettevõtete omanikele mõeldud digitaalse turunduse käivitusplatvormi, mis aitab neil saada kõik vajalikud juhised, vastates esmasele digitaalturunduse vajadusele. Platvorm saab olema taskukohase hinnaga, andes klientidele juurdepääsu kohandatud turundusjuhenditele ja mallidele, mis aitavad neil oma digitaalset strateegiat paremini planeerida ja hallata. Platvorm annab juurdepääasu ka meie terviklikule SEO audit teenusele ja strateegiakonsultatsioonile.

Tuleval aastal plaanime vähendada oma üldkulusid ja kohustusi; ning suurendada kasumit uue teenuse/toote turule toomisega. Sellega viime 2022 aastal tekkinud negatiivse omakapitali taas seadusega vastavusse.

MARKETING LAUNCH TEAM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.