Rohkema info nägemiseks:

ARENDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on pühendunud pakkuma kohandatud ja kvaliteetseid puhastusteenuseid, mis vastavad kõrgeimatele puhtuse- ja hügieenistandarditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie laiaulatuslikud oskused hõlmavad kõike alates põhjalikust eluruumide koristamisest kuni kaubanduslike objektide puhtuse tagamiseni.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda professionaalseid koristusteenuseid, mis mitte ainult ei puhasta, vaid hoolivad ka keskkonnast. Me usume, et puhas ruum on tervislik ruum, ja meie keskkonnasõbralikud koristuspraktikad tagavad, et iga objekt ei ole mitte ainult laitmatu, vaid ka jätkusuutlik.

ARENDE OÜ-s oleme uhked oma võime üle toime tulla igas suuruses koristusväljakutsetega. Olgu selleks eramajade suurulatuslik koristamine, põrandate süvapesu ja kaitsevahenditega katmine või kaubanduslike objektide akende pesemine, meie meeskond on varustatud oskuste ja tööriistadega, et pakkuda laitmatuid tulemusi. Meie eritellimusel koristusteenused on kohandatud vastama iga kliendi ainulaadsetele nõudmistele, tagades, et iga nurgake hiilgab meie allkirjaga Puhtus tipptasemel!

Meie pühendumust tipptasemele toetab meie kohustus teie tervise ja ohutuse ees. Me kasutame hügieenilisi koristuslahendusi ja tehnikaid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad tööstusstandardeid. Meie pakutav kirurgilise taseme koristusteenus on tunnistuseks meie põhjalikule tähelepanule detailidele ja lakkamatule püüdlusele luua keskkondi, mis ei ole mitte ainult puhtad, vaid tõeliselt hügieenilised.

Kasvades ja üha rohkem kliente teenindades jäävad meie põhiväärtused muutumatuks. Oleme siin, et pakkuda teile teenustaset, mis peegeldab kõrgeimaid standardeid koristus- ja sanitaarteenustes. ARENDE OÜ-ga võite olla kindel, et teie ruum on professionaalide kätes, kes hoolivad sügavalt kvaliteedi, usaldusväärsuse ja eelkõige puhta keskkonna pakkumisest, kus teil on hea areneda.

Lisateabe saamiseks meie teenuste kohta või kirurgilise taseme sanitaartöötlusega koristuse tellimiseks helistage palun numbril 555 38 532 või saatke e-kiri aadressile info@arende.ee. Kogege erinevust ARENDE OÜ-ga – kus iga koristus on samm täiuslikkuse poole.

Vaata rohkem

ARENDE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Suurepärane koristusteenus! Meeskond oli efektiivne ja tulemus laitmatu.

- Liis

Tõeliselt kvaliteetne aknapesu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARENDE OÜ tegevusaruanne 2022

Arende OÜ alustas oma tegevust 02.11.2020.aastal Arende Puhastusteenuste sloganiks on “Säästes Sinu Aega!”. Me peame oluliseks kvaliteeti – et klient oleks teenusega rahul. Kvaliteetse teenuse tagab pidev õpe ja enesetäiendus, mille tunnistuseks on 17.06.2022 väljastatud kutsetunnistus nr. 185817 Puhastusteenindaja-juhendaja, tase 4. Meile meeldib oma tööd teha, teades, et sellega on pakutud Teile aega, mida saaksite veeta pigem perekonna ja sõprade seltsis. Võite julgelt jätta oma kodu, suvila, kontori, büroo või tööstusruumide koristuse Arende Puhastusteenuste osavatesse kätesse.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on säravpuhaste äripindade puhtuse saladus?

Äripindade puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on kriitiline komponent kliendi ja töötaja rahulolu, ohutuse ja üldise äriedu jaoks. Puhas keskkond pee
ssb.ee
Äripindade puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on kriitiline komponent kliendi ja töötaja rahulolu, ohutuse ja üldise äriedu jaoks. Puhas keskkond peegeldab ettevõtte professionaalsust ja sisendab usaldust selle teenuste või toodete vastu. Professionaalne puhastus läheb pinnapealsusest kaugemale, tagades põhjaliku süvapuhastuse. See hõlmab spetsialiseeritud seadmeid, kvaliteetseid puhastusvahendeid ja koolitatud personali, kes mõistavad erinevat tüüpi pindade käsitlemise nüansse. Professionaalse puhastuse mõju teie äritegevusele Laitamatult puhas äripind loob klientidele kutsuva

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.