Rohkema info nägemiseks:

WEERTU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kasutajasõbralikku veebirakendust tõhusate ja usaldusväärsete transpordikorralduste jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kahe aastakümne logistikaalase asjatundlikkusega oleme loonud lihtsasti kasutatava veebirakenduse, mis kehastab tõhusust ja usaldusväärsust, tagades, et teie transpordilahendused on vaid mõne hiireklõpsu kaugusel.

Meie missioon on lihtne: 'Pakume lihtsasti kasutatavat veebirakendust tõhusateks ja usaldusväärseteks transpordikorraldusteks.' Mõistame, et aeg on teie äris oluline ja meie platvorm on loodud selleks, et säästa teie aega ja raha, võimaldades teil keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate. Alates hetkest, kui sisestate oma saadetise andmed, kuni hetkeni, kui saate selge ja kiire pakkumise, oleme teiega igal sammul.

Nii see töötab:

  • Esimene samm: Rääkige meile 'kuhu?'. Sisestage oma kauba lähtekoht ja sihtkoht koos selle koguse, mõõtmete ja kaaluga meie aadressiraamatusse. Koheselt pakume teile kaubaveo hinnapakkumist.
  • Teine samm: Detailid on olulised. Palun lisage saatja ja saaja nimed, kontaktid, pealevõtmise ja kohaletoimetamise kuupäevad ning muud kommentaarid, mis aitavad meil teie saadetisest täielikult hoolitseda.
  • Kolmas samm: Ja nüüd läheb teele! Kui olete valmis, võimaldab lõplik kinnitamise leht teil valida makseviisi ja sisestada arve loomiseks vajalikud andmed.

Miks valida WEERTU OÜ? Sest me oleme teie isiklik kaubavedude korraldaja ilma lisatasudeta. Pakume kiireid ja läbipaistvaid hinnapakkumisi, hoolikalt valitud ja usaldusväärseid transpordipartnereid ning pühendunud meeskonda, kes hoolitseb teie saadetiste eest nagu omaenda eest.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

WEERTU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WEERTU OÜ tegevusaruanne 2022

DigiSped OÜ 2022 aasta oli märgilise tähendusega aasta ettevõtte arengus. Suutsime kasvatada tellimuse arvu 2 korda ja müügikäivet 4 korda. Lisaks siseriiklikule transpordile Eestis korraldasime ka esimesed rahvusvahelised kaubaveod. Ettevõtte sai 2022 aasta alguses positiivse otsuse Ettevõtlus ja Innovatsiooni SA-le (EAS ja Kredex ühendasutus) arendusosaku taotlusele mis võimaldas alustada meil oma kaubaveo platvormi lahenduse arendamisega. Ettevõte tegeles ka enda visuaalse identiteedi loomisega, mille tulemusena sündis meie kaubamärk - Weertu. Tegemist on väikese abilisega, kes aitab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida oma äri jaoks õige transpordipartner?

Enne ideaalse transpordipartneri otsingule asumist on oluline selgelt mõista oma saatmisvajadusi. Hinda, kui tihti saadad tooteid ja milline on saadetiste maht.
ssb.ee
Enne ideaalse transpordipartneri otsingule asumist on oluline selgelt mõista oma saatmisvajadusi. Hinda, kui tihti saadad tooteid ja milline on saadetiste maht. See aitab sul määratleda, millist teenustasemet vajad transpordipartnerilt. On sama oluline teada, kuhu su kaubad suunduvad, kui teada, kui palju sa saadad. Olgu sihtkohad kohalikud, riiklikud või rahvusvahelised, igaühega kaasnevad oma väljakutsed ja nõuded. Kui sinu äri tegeleb haprate, kiiresti riknevate või ohtlike materjalidega, vajad transpordipartnerit, kellel on oskused ja varustus sellise kauba ohutuks ja eeskirjadele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.