Rohkema info nägemiseks:

HIRUNDO DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie toodetest leiate omanäolisi riideid, aksessuaare ja kingitusi. Valmistame kõik tooted hoole ja armastusega, et kliendile neist ainult head meelt tekiks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Hirundo Designi – kohta, kus käsitöö saab uue tähenduse ning igapäevased esemed muutuvad unikaalseteks kunstiteosteks. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle rõivaste valmistamisel, olgu selleks naiste, meeste või laste riided. Meie kirg ja pühendumus käsitööle on viinud meid kaugele, pakkudes klientidele mitte lihtsalt riideid, vaid ka unustamatuid kogemusi ja isikupära.

Hirundo Design on rohkem kui lihtsalt moebränd. Oleme loonud endale nime tänu meie unikaalsele lähenemisele käsitööle. Meie meisterlikud käsitöölised valmistavad iga rõivaeseme suure hoole ja armastusega, pannes rõhku detailidele ja kvaliteedile. Lisaks rõivastele pakume ka erilist tikanditeenust, kus meie osavad käed saavad elule anda erinevatele tekstiilidele, olgu selleks siis padjad, saunalinad või isegi riided.

Hirundo Designi käekiri peegeldab meie austust traditsioonilise käsitöö vastu, kombineerituna kaasaegsete moesuundadega. Meie rõivad on rohkem kui lihtsalt kangast ja niidist loodud esemed – need on kunstiteosed, mis jutustavad lugusid, väljendavad emotsioone ja rõhutavad iga inimese individuaalsust. Igal meie valmistatud riideesemel on oma lugu ja see on kantav kunstiteos.

Lisaks rõivastele võimaldame klientidel tuua oma kodudesse erilist sära meie tikkimisteenusega. Meie osavate tikandikunstnike käe all muutuvad tavalised esemed nagu padjad, saunalinad ja isegi igapäevased riided kunstiteosteks. Iga õmblus, iga niit on paigutatud täpsuse ja armastusega, et anda teie kodutekstiilidele uus elu ja elegants.

Kui otsite midagi enamat kui lihtsalt riideid, siis olete jõudnud õigesse kohta. Hirundo Design kutsub teid avastama käsitöö võlumaailma, kus traditsioon ja mood sulanduvad harmooniliseks tervikuks. Olgu teie sooviks siis unikaalsed rõivad või isikupärased tikandid, meie meeskond on siin, et täita teie unistusi ja ületada ootusi. Tulge ja laseme kunstil rääkida oma lugu!

Avastage Hirundo Design – kus iga õmblus on armastuse ja loovusega loodud, et teha teie päevad veelgi erilisemaks!

Facebook

HIRUNDO DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ave T.

Ma olen juba mitu aastat nende klient olnud ja ma ei saa rääkida piisavalt kiidusõnu. Vahva tootevalik!

- Karl U.

Ilusad tikandiga tooted. Hindan nende ainulaadset lähenemist kohandada tooted täpselt kliendi jaoks.

- Liine T.

Nende käsitöö on silmapaistev ja kvaliteet hea. Omapärane ettevõte ja sõbralik meeskond!

HIRUNDO DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Hirundo Desing OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud pealisrõivaste õmblemisele ja rätsepatöödele. See ettevõte loodi 2020. aastal, et pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid õmblusteenuseid. Selle lühikese aja jooksul on Hirundo Desing OÜ suutnud end turul tõestada, pakkudes klientidele kõrgetasemelist teenust. Aruandeaasta müügitulu oli 22 331 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud tegev vaid lühikest aega. Kasumiks kujunes 35 eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kulud kontrolli all hoida. Hirundo Desing OÜ on

Dropdown

kõik artiklid

Milline on meie pakutav tootevalik?

Oleme väike bränd Lõuna-Eestis, kelle käekiri ja pühendumine käsitööle teeb meie tooted eriliseks ja armastatuks. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainu
ssb.ee
Oleme väike bränd Lõuna-Eestis, kelle käekiri ja pühendumine käsitööle teeb meie tooted eriliseks ja armastatuks. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainult kvaliteetseid esemeid, vaid ka neist rõõmu ja head meelt tuua. Vaatame lähemalt meie pakutavat tootevalikut. Rõivad: Meie riidekollektsioon hõlmab erinevaid stiile ja kujundusi. Meie valikusse kuuluvad püksid, kleidid, üleriided, lasteriided, pluusid ja särgid. Iga ese on valmistatud hoole ja armastusega, tagades mugavuse ja kvaliteedi. Aksessuaarid: Aksessuaarid on oluline osa iga rõivastuse täiendamisel. Meie valikus on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.