Rohkema info nägemiseks:

PLANAS CHULIGANAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteedilisele müügile ja klienditeenindusele, aidates ettevõtetel saavutada suuremaid müügimahte ja leida lojaalseid kliente.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Planas Chuliganas OÜ on teie usaldusväärne partner suuremate müügimahtude saavutamisel ja lojaalsete klientide leidmisel. Oleme professionaalne kontaktikeskus, kes on spetsialiseerunud tipptasemel müügile ja klienditeenindusele. Meie eesmärk on mitte ainult tõsta telefonitoru hargilt, vaid ka ületada teie ootused ning saavutada selgeid ja mõõdetavaid tulemusi.

1. Telefonimüük: Meie kogenud meeskond suudab saavutada muljetavaldavaid müügitulemusi, tagades teie toodete ja teenuste laialdase leviku.

2. Lojaalsust Edendav Klienditeenindus: Me hoolime teie klientide vajadustest ja soovidest ning tagame kõrgekvaliteedilise klienditeeninduse, mis suurendab klientide lojaalsust ja rahulolu.

3. Müügikülastuste Korraldamine: Planas Chuliganas OÜ korraldab tõhusaid müügikülastusi, mis aitavad teil luua uusi ärisuhteid ja müügivõimalusi.

4. Võlahaldus: Professionaalne ja süstemaatiline võlahaldus tagab teie võlgade kiire tagastamise, suurendades seeläbi teie rahavoogu ja ettevõtte stabiilsust.

5. Kliendi Edu Juhtimine: Me aitame teil mõista klientide eesmärke ja ootusi ning juhime neid edukalt läbi kogu müügiprotsessi.

6. Külma Kõned: Planas Chuliganas OÜ teostab külmade kõnede kampaaniaid, mis toovad teile uusi ärivõimalusi ja kliente.

Meie kogenud meeskond viib ellu kohalikke ja rahvusvahelisi müügiplaane, mis tagavad teile parimad tulemused. Meie tõhus telefonisüsteem võimaldab meil teha tuhandeid kõnesid iga päev, meelitades ligi uusi kliente ja luues müügivõimalusi. Professionaalsus, pidev enesearendamine ja pühendumus on meie ettevõtte alustalad, mis aitavad meil saavutada suurepäraseid müügitulemusi.

Otsid usaldusväärset partnerit müügiedus ja klienditeeninduses? Planas Chuliganas OÜ on teie lahendus! Võtke meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse teie ettevõtte vajadustele. Olge edukas koos meiega!

PLANAS CHULIGANAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin O.

Suurepärane teenus! Võlad lahendati kiirelt ja viisakalt.

- Martin V.

Üllatavalt meeldiv kogemus. Klientidega suheldi viisakalt ja mõistvalt.

- Aivar D.

Suhtlus on südamlik ja probleemidele leiakse kiired lahendused. Aitäh!

PLANAS CHULIGANAS OÜ tegevusaruanne 2022

Planas Chuliganas OÜ on asutatud 03. detsembril 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on telemarketingi müük. Planas Chuliganas OÜ on Planas Chuliganas UAB (Leedu) 100% tütarettevõte. 2022. aastal oli ettevõtte netokäive 512 825 eurot ning majandusaasta lõppes 62 173-eurose kasumiga. Ettevõttes töötas keskmiselt 21 töötajat ja tööjõukulud kokku olid 359 108 eurot. Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata aktiivset müüki, suurendada kliendibaasi ja luua seeläbi juurde uusi töökohti ning kasvatada käivet.

Dropdown

kõik artiklid

Võlahaldus: kuidas tagada ettevõtte stabiilsus ja rahaline jõud

Võlad, kuigi paratamatud äritegevuses, võivad olla ettevõtetele tõeline peavalu. Ebakorrektselt haldatud võlgade koorem võib kergesti kahjustada ettevõtte finan
ssb.ee
Võlad, kuigi paratamatud äritegevuses, võivad olla ettevõtetele tõeline peavalu. Ebakorrektselt haldatud võlgade koorem võib kergesti kahjustada ettevõtte finantsilist stabiilsust ja mainet. Õnneks on olemas partner nagu Planas Chuliganas OÜ, kelle professionaalne võlahalduse meeskond on valmis aitama ettevõtteid mitte ainult sellega toime tulla, vaid luua ka tugeva aluse tuleviku finantsjõule. Üks võtmetegureid finantsiliseks stabiilsuseks on süstemaatiline võlgade tagasimaksmine. Meie eksperdid töötavad teiega välja kohandatud plaani, mis aitab hajutada võlastruktuuri ja tagada, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.