Rohkema info nägemiseks:

OPUS ONLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 948; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OPUS ONLINE OÜ kohta arvamuslugu!"

OPUS ONLINE OÜ hetkeolukord

Juba 948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OPUS ONLINE LÜHITUTVUSTUS

Opus Online OÜ on Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogia ettevõte, mille põhiline tegevus on e-kommertsi lahenduste ja tarkvara arendusteenuse pakkumine.

Kuigi ettevõte asutati 2020. aasta lõpus võib meeskonna kogemust lugeda pikaks ning tegemist on Eesti turul hästi tuntud teenusepakkujaga.

2022. AASTA 2022. aasta jätkati oma tiimi ja kliendiportfelli laiendamise ning äri arendusega. Suurimad kliendisektorid olid meditsiin, meedia ja finants, funktsionaalsuse võtmes oli oluliseks märksõnaks erilahendused ja e-kommertsi lahenduste loomine ning juurutus. Fookus oli eelkõige Eesti turul, eeloleval aastal jätkatakse tegevusi ekspordiprojektide mahu kasvatamiseks

Mais realiseeriti planeeritult tütarettevõte Upitech OÜ, müües 100% ettevõttest, seoses äritegevuste konsolideerimisega. Ettevõttes majandustegevust enam olulises mahus 2022.aastal ei toimunud.

Suuremateks klientideks tarkvaraarenduse valdkonnas 2022. aastal olid Äripäev, LHV, Kaupmees Grupp, iDeal, TD Baltic jne.

Müügitulu aastal 2022 oli 3.2 miljonit eurot, firma ärikasum 596 tuhat eurot ja puhaskasum 600 tuhat eurot.

Aasta keskmiselt töötas ettevõttes täiskohale ümber hinnatult 27 inimest. Tegevusaasta kulud tööjõule olid 1.4 miljonit eurot, millest juhatuse liikmete töötasu moodustas 58 tuhat eurot.

Arenduskulusid ettevõttes 2022. aastal olulises mahus ei tehtud.

Turu ja majanduskeskkonna mõjud

Lähtuvalt oma tegevusest on ettevõtte tulemused kõige enam mõjutatud Eesti ja teiste asukohariikide IT turu arengutest. IT turu areng on viimastel aastatel olnud tugevas seoses üldise majandusarenguga, seega on ettevõtte tulemused tugevalt seotud üldise majanduse kasvutempoga.

OPUS ONLINE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.