Rohkema info nägemiseks:

KIVI- JA PUITFASSAADID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kivimajade ja puitmajade fassaaditöödele, pakkudes laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid peamiselt Tallinnas ja Harjumaal!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KIVI- JA PUITFASSAADID OÜ usub, et kodu või hoone välisilme ei ole lihtsalt koorik, vaid ilu, vastupidavuse ja käsitööoskuse avaldus. Meie teekond algas pühendumusega suurepärasusele kivimajade ja puitmajade fassaaditöödes, ja just see pühendumus on saanud meie brändi nurgakiviks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud kivimajade ja puitmajade fassaaditöödele, pakkudes laia valikut ehitus- ja renoveerimisteenuseid. See missioon ajendab meid pakkuma mitte ainult teenuseid, vaid lahendusi, mis kehastavad meie ettevõtte loosungit, Kujundades Elegantsi, Tagades Vastupidavust!

Alates soojustuse ja tuuletõkke paigaldamise keerukatest detailidest kuni täpse müüriladumise ja krohvimise kunstini on meie protsessi iga samm suunatud täiuslikkuse poole. Meie asjatundlikkus ulatub mitmesuguste spetsialiseeritud teenusteni, sealhulgas karniiside, äärelaudade, veelaudade paigaldamine ja puitfassaadide värvimine, mis kaitsevad ja tõstavad esile puidu loomulikku ilu.

Meie tööde portfell on meie mitmekülgsuse ja oskuste tunnistus. Olgu selleks maalähedase võlu puitaiad ja terrassid või kivifassaadi ladustamise robustne tugevus, me läheneme igale projektile sama kirglikkuse ja täpsusega. Meie meeskond on osav fibo ja aeroc plokkidega vaheseinte ladumisel, luues aluse struktuuridele, mis kestavad terve eluaja.

Mõistes, et hoone ilu peitub detailides, pakume peent plaatimistööd, uste paigaldamist ja sisemise voodrilaua paigaldamist. Meie kvaliteedipühendumus ulatub viimistluseni, nagu liistude paigaldamine ja puitaknalaudade paigaldamine, tagades, et iga teie ruumi aspekt on puudutatud meie asjatundlikkusest.

Meie hinnastamine on sama läbipaistev kui meie tööeetika, kulud on kohandatud iga projekti ja kliendi ainulaadsete vajadustega. 2023. aastal peegeldavad meie hinnad meie pühendumust taskukohasusele ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Kutsume teid uurima meie galeriid ja võtma meiega ühendust, et arutada, kuidas me saame teie visiooni ellu viia elegantsi ja vastupidavusega, mis peavad vastu ajaproovile.

Liituge meie teekonnaga, et luua ruume, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka struktuurselt tugevad ja kestvad. Valige oma järgmiseks projektiks KIVI- JA PUITFASSAADID OÜ ja kogege vormi ja funktsiooni harmooniat.

KIVI- JA PUITFASSAADID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart P.

Väga rahul oma uue puitfassaadiga. Töö tehti kiiresti ja tulemus on suurepärane.

- Tõnu R.

Muljetavaldav kvaliteet ja tähelepanu detailidele. Aitäh, et muutsite meie kodu veelgi kaunimaks!

- Peeter V.

Professionaalne ja sõbralik meeskond, kes teab, mida nad teevad. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks peaks puitfassaad olema teie kodu esimene valik?

Puitfassaadid on rohkem kui lihtsalt kaitsev kate teie kodule; need on stiili, jätkusuutlikkuse ja meisterlikkuse avaldus. Puitfassaadide valimise põhjuste uurimisel süveneme esteetilistesse, keskkonnaalastesse ja praktilistesse eelistesse, mis teevad puidust suurepärase valiku koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja ehitajatele Eestis. Esteetiline veetlus Puit omab loomulikku ilu, mis on nii klassikaline kui ka kohandatav kaasaegsete kujundustega. Selle ainulaadsed teramustrid ja soojad toonid toovad igasse arhitektuuristiili mugavustunnet ja elegantsi. Erinevate liikide, viimistluste ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada kivifassaadide ladumisel nende pikaealisus ja esteetika?

Kivifassaadid on ajatu ilu ja looduslike materjalide vastupidavuse tunnistajaks hoonetes. Kuid nende materjalide pikaealisus sõltub suuresti hoolitsusest enne p
ssb.ee
Kivifassaadid on ajatu ilu ja looduslike materjalide vastupidavuse tunnistajaks hoonetes. Kuid nende materjalide pikaealisus sõltub suuresti hoolitsusest enne paigaldamist. Nõuetekohane ladumine on kivifassaadide terviklikkuse ja esteetika säilitamiseks hädavajalik. Nõuetekohane ladumine tagab, et kivifassaadid on kaitstud keskkonnaelementide ja võimalike kahjustuste eest, säilitades nende kvaliteedi kuni paigaldamiseni. Erinevat tüüpi kivid omavad unikaalseid omadusi, mis mõjutavad seda, kuidas neid tuleks ladustada. Nende omaduste mõistmine on hädavajalik, et kohandada ladumistingimusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.